Güvenlik Güçleri'ne Kastamonu'dan selam var

'Vatandaşlardan güvenlik güçlerine bayram tebriği'

  • 697
Güvenlik Güçleri'ne Kastamonu'dan selam var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

PTT Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı öncesi Doğu ve Güneydoğu'da görevli güvenlik güçlerine moral vermek için 'tebrik kartı bizden, güvenlik güçlerine göndermek sizden' adlı bir kampanya düzenledi.

PTT Genel Müdürlüğü tarafından kampanya kapsamında, güvenlik güçlerinin görevleri sırasında ulusal medyada yer alan ve ilgi gören görüntülerin yer aldığı fotoğraflardan oluşan 4 çeşit tebrik kartı hazırlandı.

‘Size Minnettarız’ sloganıyla başlatılan kampanyaya ait tebrik kartları PTT 'den ücretsiz temin edilebilecek ve güvenlik güçlerine ücretsiz gönderilebilecek. Vatandaşların tebrik kartlarının üzerine güvenlik güçlerine göndermek istedikleri mesajları ve il/ilçe/karakol/birlik adını yazmalarının yeterli olacağı belirtildi.

Kampanya hakkında konuşan PTT Başmüdürü Aysel Varlıker, Milli birlik beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Doğu ve Güneydoğu illerimizdeki karakollar ağırlıklı olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde toplam 127 karakolda görev yapan güvenlik güçlerimizin bayramını kutlamak için Kastamonu PTT Baş Müdürlüğü tarafından ücretsiz tebrik kartı gönderileceğini söyledi.

PTT Başmüdürü Aysel Varlıker, Türkiye genelinde ‘Vatan Size Minnettar’ sloganıyla başlatılan kampanyayla ilgili olarak Kastamonulu hemşerilerine kart göndermek çağrısında bulundu. PTT işyerlerinden temin edilecek ücretsiz tebrik kartlarının doğu ve güneydoğu illerimizdeki karakollar ağırlıklı olmak üzere Türkiye geneline yine ücretsiz gönderilebileceğini kaydeden Varlıker, asker ve polislerimize tebrik kartı göndermek isteyen vatandaşların bayrama kadar bu hizmetten yararlanarak kahraman asker ve polislerimize moral verebileceğini ifade etti.

Kazım BOLAT