Hayatınıza konfor katan FujiPlus klimalar

  • 2953
Hayatınıza konfor katan FujiPlus klimalar

Klima; soğutma, ısıtma, nem kontrolü ve hava değişimi olmak üzere 4 temel işlevi yerine getirmekle görevli olan ve bulunduğu ortamda en ideal ısı konforu şartlarını oluşturan cihazlara verilen isimdir. İnsanlar belli bir sıcaklık, nem aralığı ve temiz havanın bulunduğu konfor bölgeleri oluştuğunda rahat ederler. Sıcaklığın ve nemin olması gerekenden fazla veya düşük olduğu alanlarda klimalar imdada yetişir. Ortamdaki sıcaklık değerini ve nem oranını en ideal seviyeye getiren ve havayı sirküle ederek sürekli tazeleyen klima çeşitleri, sahip olduğu ileri teknoloji ile her mevsim üstün performans sunarak yüksek sezonsal verimlilik sağlar. En son teknolojilerle zenginleştirilen bu yeni nesil iklimlendirme cihazları, hem kurumsal hem de bireysel ihtiyaçları fazlasıyla karşılar. Değişen dünya ile birlikte ortaya çıkan yeni iklimlendirme taleplerini karşılamaya yönelik olarak Ar-Ge çalışmalarını sürdüren ve sürekli yenilenen klima portföyü ve 34 yıllık tecrübesi ile FujiPlus sektörün önde gelen isimleri arasında yer alır. Marka; duvar tipi, salon tipi, kaset tipi ve multi split olmak üzere pek çok klima çeşidiyle öne çıkar.

Duvar tipi ve Multi Split Klima Çeşitleri ile konforunuzu zirveye taşıyın

Türkiye’de çokça tercih edilen klimaların başında gelen duvar tipi klimalar iç ve dış ünite olmak üzere en az iki parçadan oluşur. Duvarın üst kısımlarına yerleştirilen bir iç ünitenin yanı sıra binanın dış cephesine yerleştirilen bir dış üniteden oluşan bu klimalar, ortam ısısını rahat yaşanabilir bir seviyeye getirir. Duvar kliması modelleri; konutlar, kapalı küçük mekanlar, ofis ve işyerleri için idealdir. Enerji verimliliği sunmanın yanında üstün fonksiyonel özelliklerle donatılan duvar klimaları ile en ideal sıcaklığın tadını çıkarmakla kalmayıp bakteri ve polenlerden  arındırılmış temiz bir havada rahat nefes almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Duvar tipi klima modellerinin çoklu versiyonu olan multi split klimalar ise çoğunlukla iç ünite ihtiyacının fazla olduğu kapalı alanlarda kullanılır. Bu klimalardaki mantık; tek bir dış üniteye entegre edilmiş çoğul iç üniteleri ifade eder. Bina dışına yerleştirilen tekil dış üniteye 8 adete kadar bağlanabilen çoklu iç üniteler tek bir merkezden kontrol edilir ve her iç ünitenin bulunduğu bölümde diğerlerinden bağımsız bir iklimlendirme koşulu sağlanır. Mekana özel iklimlendirme çözümü sunan multi split klimalar sayesinde her oda için eş zamanlı olarak farklı sıcaklık seviyeleri ayarlayabilirsiniz.

Şık ve verimli Kaset Tipi Klima modelleri

Ticari işletmelerin olmazsa olmazlarından biri olan kaset tipi klima modelleri, işletme ve ofislerde en ideal ısı konforunu sağlamakla kalmaz, şık görünümüyle ofis iç mekan tasarımına rahatlıkla uyum sağlar. Hastaneler, alışveriş merkezleri ve akla gelebilecek tüm büyük alanların iklimlendirmesinde görev alan kaset tipi klimalar, hem yatay hem de dikey olarak ayarlanabilen kanat açıları sayesinde 4 yönlü ısıtma ve soğutma yapabilir. Gelişmiş sistemleri sayesinde üfleme hızı ayarında ve üfleme yönünde değişimler yapılabilir. Dışarıdan aldığı temiz havayı kullanan kaset kliması modelleri, bu sayede sağlıklı ve rahat nefes alabileceğiniz ortamlar yaratır. Kaset kliması modelleri 24.000 BTU ile 60.000 BTU aralığında değişen kapasite seçenekleri ile üretilmiştir. Ticari klima modelleri arasında kanal tipi ve yer/tavan tipi klimalar da yer alır.

Ortam sıcaklığını optimize eden Salon Kliması modelleri

Salon tipi klimalar genel olarak eczaneler, hastaneler, büyük ofisler, mağazalar, camiler ve işyerleri gibi alanlarda ortamın sıcaklığını optimize etmek için kullanılır. Normal klimalara kıyasla daha büyük bir iç üniteye sahip olan salon tipi klimalar, daha güçlü hava üfleme performansı sergileyerek kısa sürede ortamın en uygun sıcaklık değerine ulaşmasını sağlar. Bu yüksek kapasiteli hava üfleme performansı nedeniyle küçük alanlara uygun olmayan salon klimalarının ayaklı klima olarak da adlandırılan bir diğer modeli de silindirik klimalardır. Salon tipi ve silindirik klimalar 24.000 BTU ile 48.000 BTU arasında değişen kapasitelere sahiptir. Her biri farklı fonksiyonel özelliklerle donatılmış salon tipi klimalar zeminde kullanılmak üzere tasarlanmış şık ve verimli iklimlendirme üniteleridir.

Siz de yaşadığınız ve çalıştığınız alanlar için kalıcı ve etkili iklimlendirme çözümü arayışında iseniz hemen FujiPlus klima modellerini inceleyebilir, ücretsiz keşif hizmetinden yararlanarak ihtiyacınız olan en doğru klimayı seçebilir ve bütçenize uygun klima fiyatları ile kolayca satın alabilirsiniz.

Tanıtım yazısıdır.