Hemşehrimiz Aktaş'tan Diyanette çığır açan çalışma!

Cuma hutbelerini seslendiren hemşehrimiz Ebubekir Aktaş'ın çalışmaları, yeni bir uygulamanın başlamasına vesile oldu.

  • 2027
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hemşehrimiz Aktaş'tan Diyanette çığır açan çalışma!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan Cuma hutbelerini seslendiren hemşehrimiz Ebubekir Aktaş'ın çalışmaları, yeni bir uygulamanın başlamasına vesile oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı personeli olarak Şanlıurfa'da görev yapmakta olan hemşehrimiz Ebubekir Aktaş, uzun zamandır bireysel olarak yürüttüğü çalışmalarıyla din görevlileri tarafından ilgiyle takip edilen isim oldu.

Aktaş, Cuma hutbeleri başta olmak üzere birçok alanda seslendirme çalışması başlattı.

Diyanet, çalışmayı örnek aldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan Cuma hutbelerini yaklaşık 100 haftadır başarılı bir şekilde seslendiren hemşehrimiz Ebubekir Aktaş, yetkili isimler tarafından yakından takip edilen ve çalışmaları başarılı bulunun bir isim oldu.

Aktaş'ın başlattığı bu başarılı çalışma Diyanet'in ilham kaynağı olurken, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü 3 haftadır Cuma hutbelerini seslendirerek din görevlilerinin ve halkımızın hizmetine sunmaya başladı.

Sesli fetva hizmeti

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu tarafından cevaplanan sorulardan oluşan "Diyanet Fetvaları" sesli olarak hizmete sunulmaya başlandı. Diyanet personeli Ebubekir Aktaş, Kurul tarafından yayınlanan "Fetvalar" kitabını başarılı bir şekilde seslendirerek yine örnek bir çalışmaya imza attı.