İlk ziyaret Fındıkoğlu'na

TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler İcra Kurulu, ilk ziyaretini Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu'na gerçekleştirdi.

  • 1960
İlk ziyaret Fındıkoğlu'na

TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu tarafından İcra Kurulu ve İcra Kurulu Yönetiminin belirlenmesinin ardından, TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Halime Nilgül Şener ve İcra kurulu üyeleri ilk ziyaretini Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Oğuz Fındıkoğlu’na gerçekleştirdi.

Başkan Fındıkoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni dönemde de kurul başkanlığını yapacak olan Şener’e ve tüm kurul üyelerine başarı dileklerini ileterek, Kastamonu’da kadın girişimciliğinin ekonomiye ve istihdama katkısı için tüm desteği vereceğini belirtti.

İlk ziyaret Fındıkoğlu'na

Başkan Halime Nilgül Şener de her zaman göstermiş olduğu desteklerinden dolayı KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu’na teşekkür etti.

Şener, "Bu dönem Cumhuriyet’in 100. yılı olması münasebetiyle 100. yıl ruhuna uygun olarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda projeler üreterek her alanda üretim içinde olan girişimci kadınlarımıza destek vermek ve ileriye taşımak için projeler üreteceğiz. Kadınlarımızı girişimcilik adına yüreklendirmek amacıyla kendilerine yerinde uygulamalı eğitimler vereceğiz." dedi.