İmamoğlu, Kastamonu'da konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu'da konuştu.

  • 2495
İmamoğlu, Kastamonu'da konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kastamonu'ya geldi.

Kuzeykent'teki miting alanında vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, konuşma yaptı.

Kastamonu'nun ihmal edildiğini belirten İmamoğlu; "İktidara geldiğimizde Kastamonu'yu her yönüyle ele alacağız. Çözüm üreteceğiz. Hepinize söz veriyorum." dedi.

"ARTIK YÖNETEMİYORLAR"

İmamoğlu, "Liyakatsiz ellerde ekonomimiz krizden krize savruluyor. Paramızı pul ettiler. İşsizlik ve yoksulluk aldı başını gidiyor. Hayat pahalılığı belimizi büktü. Paramızın en büyüğü neredeyse yarım kilo et alabiliyor. Artık yönetemiyorlar. Türk lirası dövize karşı zayıfladı. Gençlerimiz işsizlikten kan ağlıyor." diye konuştu.

"Gönlünüzden geçtiği gibi bayramlık alış veriş yapabildiniz mi?" diyen İmamoğlu, "Biz bayramı bile unuttuk. İktidar milleti unuttu. Bu iktidara dur demenin zamanı geldi. Bunlar ekonomiyi düzeltemez. Ekonomiyi bunlar batırdı. Ekonomiyi biz düzelteceğiz. 14 Mayıs'ta sandığa giderek Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya götüreceksiniz. Millet İttifakı'nın iktidarı refahı getirecek. Türkiye'nin en liyakatli ekibine ülkenin anahtarını vereceksiniz." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Kastamonu'da konuştu

"YÜKSEK PUAN ALMALARINA RAĞMEN ATANAMIYORLAR"

Mülakatlara değinen Ekrem İmamoğlu, "Gençlerimiz 21 yıl boyunca yüksek puan almalarına rağmen mülakatla atanamadılar. Hak etmeyeni işe aldılar. Bu ülkenin vatandaşlarının hakkını yedirmeyeceğiz." diye konuştu.

Genç seçmenlere seslenen İmamoğlu, "Herkesin eşit yarıştığı, alnının teriyle hakkettiğini kazanan bir düzen istiyorsak oyunu, hak, hukuk, adalet diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceksin." ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'DA NE YAPTIYSAK KASTAMONU'DA DA AYNISINI YAPACAĞIZ"

İmamoğlu, "Millet İttifakının gücünü ben bilirim. İstanbul'da iki sefer seçime gidildi. İkisinde de söke söke millet kazandı. Haksızlığa hukuksuzluğa karşı dimdik ayakta durdu. İstanbul'da ne yaptıysak Kastamonu'da da aynısı yapacağız. Ülkemizin her bölgesine zenginlik getireceğiz. Biz memleketimizin insanlarını kaynaştırmaya barıştırmaya geliyoruz. Biz bu milleti şartolsun birleştirmeye, vatandaşlarımızı kucaklaştırmaya geliyoruz. İstanbul'u Kastamonu'yla kucaklaştırmaya geliyoruz. Memleketin her insanını bir olmaya birleştirmeye geliyoruz." diye konuştu.

"BU SEÇİM DEĞİL REJİM DEĞİŞİKLİĞİ" 

İmamoğlu şöyle devam etti:

"Size söz veriyoruz ülkenin insanları için kazanacağız. Sinan Ateş bize emanet. Bu memleket için çok mücadele vereceğiz. Bu seçim değil rejim değişikliği. Bu seçimde medeniyet tercihi yapacaksınız. Birlikte çok güzel bir Türkiye rüyası yaratacağız. Kardeşçe üretip kardeşçe bölüşeceğiz. Yasaklara baskılara son vereceğiz. Torpille değil 'benim evladım çalışırsa olur' diyen bir devlet tesis edeceğiz. Kaliteli bir eğitim sistemi kuracağız. Devlet bütçesinin en büyük payını eğitime ayıracağız. 14 Mayıs'ta Türkiye'nin kaderine hep birlikte el koyuyoruz. Geleceğimiz için hep birlikte harekete geçelim. 13'üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu iş başına getirelim. Her şey çok güzel olacak."