İş adamları iftarda buluştu

Kastamonu'lu İş Adamları ve Genç İş Adamları iftarda buluştu.

  • 3092
İş adamları iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASİAD tarafından Ataköy Sheraton (İstanbul) otelde düzenlenen iftar davetine Kastamonu’lu bir çok bürokrat ve iş adamı teşrif etti.

KASİAD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar daveti 11 Haziran akşamı İstanbul Ataköy Sheraton otelde düzenlendi. İftar programında; KASİAD ve GENÇ KASİAD yönetimi hazır bulundu.

Kastamonu’nun her geçen gün kuvvetlenen ticaret gücünü Türkiye’ye faydalı hale getirmeyi amaçlayan KASİAD yönetimi, İftar davetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Aslan ve Kastamonu Milletvekili Murat Demir “Birlikte Kazanmaya Niyetliyiz…” başlığı altında konuşmalarıyla tüm katılımcılara Kastamonu’ya yapılması gerekenleri ve yapılan yatırımların altını çizdiler.

Aynı zamanda geleceğin yatırımcıları olan Kastamonu’lu Genç İşadamları (Genç KASİAD) geleceğin yatırımlarının “güçlü birliktelikler ve dostluklar” ile olacaklarını yineleyerek davette çoğunluk ile yer aldılar.

Gökhan Kızılkum (SMMM), Özgür Gürsoy (Anlam Patent), Yusuf Gündüz (IBM), Yener Akıncı (Yenmak), Mesut Demirel (Dempa PEN), Ersin Çakılcı (MottoPS), Ümit Tetik (Güvenlik Sistemleri), Fatih Şenol (Sontek), Niyazi Kütük (Kare Cephe) ve daha bir çok Genç İşadamları kendilerine böyle bir oluşumun sağlanmasında öncü olan Teşkilatlanma Başkanı Cemal Şenol’a teşekkürlerini ilettiler.