İşsiz olan öğretmenden köy okuluna tablet ve kaynak kitap desteği

Devrekani'deki bir köy okulunda 2 yıl süreyle ücretli öğretmenlik yapan Semra öğretmen, işsiz olmasına rağmen köy okuluna tablet ve kaynak kitap desteğinde bulundu.

  • 8047
İşsiz olan öğretmenden köy okuluna tablet ve kaynak kitap desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devrekani ilçesindeki bir köy okulunda 2 yıl süreyle ücretli öğretmen olarak görev yapan Semra öğretmen, okulların Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapalı olmasından dolayı eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile devam eden öğrencilerine, şu an işsiz olmasına rağmen kendi imkanlarını kullanıp yanına eğitim gönüllüsü dostlarını da alarak tablet ve kaynak kitap desteğinde bulundu.

Görev yaptığı süre içinde öğrencileri ile kurduğu güçlü bağı hiçbir zaman koparmayan, sürekli iletişim halinde bulunan Semra öğretmen konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; "Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi koranavirüs ile mücadele kapsamında ülkemizde de uygulanan tedbirler öğrencileri okullarından uzaklaştırdı. Bu kapsamda uzaktan eğitim modelinin uygulandığı bu dönemde öğrencilerimizin yaşadığı zorlukları takip ediyor ve çözümler arıyoruz. Her ne kadar bu yılı öğrencilerimden uzakta işsiz bir öğretmen olarak geçirsem de fidanlarım dediğim öğrencilerimizi susuz bırakamazdım. Elimden geldiği imkan neticesinde 2 öğrencimize tablet diğer 25 öğrencimize ise ders kaynağı ve soru kitapçıkları getirdik. Öğrencilerimize hediyelerimizi temin aşamasında gizli kahramanlarımız ve sponsorlarımız var. Onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu tür etkinliklere bir öncü oluruz ve devamını sağlarız. Unutmamalıyız ki, bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının alacağı eğitime bağlıdır" dedi.

Ünal Veyisoğlu