'İYİ Parti, bu mücadelenin güvencesi olacak'

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener grup toplantısında, 'Bu mücadelenin güvencesi İYİ Parti olacak.' dedi.

  • 1309
'İYİ Parti, bu mücadelenin güvencesi olacak'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"O KUTLU GÜN GELDİĞİNDE KAZANAN TÜRKİYE OLACAK!"

Konuşmasına 21 yıldır AK Parti iktidarının sebep olduğu sorunlara vurgu yaparak başlayan Akşener, 45 gün sonra tarihi bir karar verileceğinin altını çizerek;

"Bu kararla beraber; ya millet iradesini, yeniden hakim kılacağız; ya da sarayın, büyüyen gölgesinde, kaybolacağız. Ya Cumhuriyetin yeni asrını, hep birlikte müjdeleyeceğiz; ya da ucube bir sistemin, ilelebet devamına, boyun eğeceğiz. Ez cümle; Ya güç hırsından yolunu kaybetmiş bir kişinin, ihtiraslarına teslim olacağız; ya da Bir büyük millet olarak, istibdatın karşısında, 'Hürriyet!' diye haykıracağız. Hiç şüphem yok ki; 45 gün sonra milletimiz, en doğru kararı verecek. Her tarihi dönemeçte olduğu gibi o büyük ferasetini, yine cümle aleme gösterecek. Uğradığı tüm hakaretlerin, şahit olduğu tüm ahlaksızlıkların, hesabını soracak! Ve eminim ki o kutlu gün geldiğinde, kazanan Türkiye olacak!" dedi.

'İYİ Parti, bu mücadelenin güvencesi olacak'

"BİR TARAFTA SİNAN ATEŞ’İN KATİLLERİNE GÖZ YUMANLAR VAR. DİĞER TARAFTA İSE; SİNAN ATEŞ’İN KATİLLERİNDEN TEKER TEKER HESAP SORACAK OLANLAR VAR!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önümüzdeki seçimlerde Türkiye’nin geleceği için vadedilen seçeneklerin artık daha açık bir şekilde ortada durduğunu söyleyerek Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı arasındaki büyük ayrıma şu sözlerle vurgu yaptı:

"Bir tarafta seçim kazanmak uğruna; kadınlara, şiddeti, ölümü, tacizi, tecavüzü reva görenler var. Diğer tarafta ise kadınların, çocukların, gençlerin; hakkını, hukukunu, koruyup, iyileştirmek isteyenler var.

Bir tarafta; ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ demekten rahatsız, Atatürk’ümüze, Cumhuriyet değerlerimize de düpedüz gıcık olanlar var. Diğer tarafta ise; her 10 Kasım’da hüzünlenenler, ‘Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun’ diye and içenler var!

Bir tarafta; Başkent’in göbeğinde yaşanan alçak bir cinayete, Sinan Ateş’in katillerine göz yumanlar var. Diğer tarafta ise; Sinan Ateş’i unutmayacak, unutturmayacak ve katillerinden de teker teker, hesap soracak olanlar var!

Bir tarafta; gücünü, rant şebekelerinden, simsarlardan, mafyalardan alanlar var. Diğer tarafta ise gücünü, yalnızca ve yalnızca, milletin kutlu iradesinden alanlar var.

Ezcümle; bir tarafta düşman karşısında, birlikte kan döküp, kardeş olmuş bir büyük millete çok uluslu bir parçalanmışlık vadeden Genişletilmiş Cumhur İttifakı var.

Diğer tarafta ise Türkiye’nin, birliğini ve beraberliğini demokrasi ile taçlandırmayı vadeden Millet İttifakı var."

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3