İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti Kastamonu eski İl Başkanı Ahmet Katar, Kastamonu'dan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

  • 2302
İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili aday adayı Ahmet Katar, basın toplantısı düzenleyerek açıklama yaptı.

İYİ Parti il ve ilçe teşkilatlarının ve üyelerinin katılımıyla il başkanlığında gerçekleşen toplantıda konuşan Katar, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, “Bir sanayici olarak Kastamonulu sanayicilerin sesi, bir köy çocuğu olarak köylü vatandaşlarımızın sesi, bir kamu işçisi olarak işçimizin sesi, emekli bir vatandaş olarak emekli ama geçinemeyen hemşehrilerimizin sesi, bir tüccar olarak siftahsız dükkan kapatan esnaflarımızın sesi olmak için yola çıktım. Bir dernek başkanı olarak temsil ettiği kesimin sesini duyuramayan derneklerimiz, vakıflarımız için yola çıktım. Hiçbir şahsi beklentisi, maddi ihtiyacı olmayan biri olarak elimi taşın altına koyarak tüm Kastamonu’nun sesi olmak için yola çıktım.” dedi.

İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı

“Bu yolun sonu aydınlık olacak hem Kastamonu’muz hem Türkiye’miz rahat bir nefes alacak” diyen Ahmet Katar, “Genel Başkanımızın liderliğinde ülkemiz 14 Mayıs itibariyle yeni bir yola çıkacak, buna tüm kalbimle inanıyorum. Burada aylardır beraber çalışma yürüttüğümüz, hemşehrilerimizi beraber dinlediğimiz, köylerimizi, mahallelerimizi beraber ziyaret ettiğimiz birçok arkadaşım var. Biliyorum, sizler bu yola çıkma kararı aldığımız günden itibaren samimiyetimize, inancımıza, heyecanımıza şahit oldunuz. Memlekete hizmet için ne kadar samimi duygularla hareket ettiğimizi en iyi sizler biliyorsunuz. O yüzden ben sizden bundan sonra da yanımızda olmanızı, çıkmış olduğumuz bu yolda daha güçlü bir şekilde bizlere destek olmanızı rica ediyorum.” diye konuştu.

İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı

“Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız”

Katar, “Genel Başkanımızın ve Genel Merkezimizin takdirleriyle bu kutsal göreve aday olarak layık görülürsek, 14 Mayıs seçim gününe kadar çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Siyasete başladığımız gün artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştim. Çok şükür ki Kastamonu siyasetine yeni bir soluk getirdik. Kastamonu’da siyaseti renklendirdik. İYİ Partimizin Kastamonu’da ayağa kalkmasını ve biz buradayız demesini sağladık. Bunu hep birlikte başardık. İnşallah tekrar başaracak, daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Bu süreçte dile getirmiş olduğumuz memleketin birçok sorununun takipçisi olacağız. Tosya yolunun, İnebolu yolunun, Doğanyurt yolunun, Cide yolunun takipçisi olacağız. Kastamonu havalimanımızdaki uçuşların, Taşköprü sarımsağının, hastanemizdeki eksiklerin, Kastamonu’da yaşayan 378 bin vatandaşımızın ne problemi varsa hepsinin takipçisi olacağız.” diye konuştu.

“Çok çalışacağız, oyumuzu Kastamonu’da en az üçe katlayacağız”

Katar şöyle devam etti: “Telefonumuz hep olduğu gibi yine 24 saat açık olmaya devam edecek. Kastamonu’da doğmuş, Kastamonu’da yaşamış, sahip olduğu ne varsa bu şehirde kazanmış ve bu şehir için yatırım yapmış biri olarak sizlere söz veriyorum. Meral Akşener, nasıl Türkiye’nin sesi olduysa; Ahmet Katar’da Kastamonu’nun sesi olacak. İYİ Parti, nasıl Türkiye’ye umut olduysa; Ahmet Katar’da Kastamonu’nun umudunu, sesini meclise taşıyacak. Bu memleketin taşını, toprağını çiğnemiş; ekmeğini yemiş; memleket meselelerini dert edinmiş bir kardeşiniz, abiniz, arkadaşınız olarak diyorum ki; İnanmak başarmanın yarısıdır. Ben inanmadığım hiçbir yola çıkmadım. Başardığım ne varsa hepsi inandıklarımdır. Şimdi tekrar inanıyorum. Çok çalışacağız, oyumuzu Kastamonu’da en az üçe katlayacağız ve 19 ilçesiyle birlikte tüm Kastamonu kazanacak. Biz kazanacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı

“İl ve ilçe başkanları olarak Ahmet Katar'ın yanındayız”

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, Ahmet Katar'ın yanında olduklarını belirterek, Kastamonu'da ne kadar milletvekilliği varsa hepsine talibiz. Arkasından da Kastamonu'daki bütün belediyelere talibiz. Bunun için çok çalışmamız lazım. Hep beraber çalışacağız. Ülkemizi kurtarmak zorundayız. Çünkü ülkemiz uçuruma doğru yuvarlanıyor. Depremde bile depremzedelere sahip çıkamadılar. Allah yardımcımız olsun.” dedi.

İYİ Parti milletvekili aday adaylığını açıkladı