Kadın müdür yardımcısına mobbing

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde görevli müdür yardımcısı A.B.B., İl Kültür Müdürü H.Ç.'nin kendisine mobbing uyguladığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

  • 4609
Kadın müdür yardımcısına mobbing

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde görevli müdür yardımcısı A.B.B., İl Kültür Müdürü H.Ç.'nin kendisini bakışlarıyla ve sözlerle sürekli olarak rahatsız ettiğini öne sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görevli müdür yardımcısı A.B.B., yaklaşık 1 yıldır müdürü H.Ç.'nin baskısına maruz kaldığını belirterek, hem Kars Valiliğine hem Kars Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

A.B.B. olayın adliyeye yansıdığı için konuşamadığını belirtirken, eşi Ahmet Bilici ise, Trabzonlu olduğunu belirterek, eşiyle evlendikten sonra Kars'a yerleştiğini kaydetti.

"BENİ CUMHURBAŞKANIMIZ ATADI"

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlü H.Ç.'nin sürekli eşini odasına çağırarak, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle, bizzat Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini şehre gönderdiğini, diğer müdürler gibi bakanlık atamasıyla gelmediğini belirterek, bu nedenle güçlü olduğunu, eşine kendisiyle iyi geçinmesini söylediğini kaydetti.

Bilici, Vali ve milletvekillerinin de kendinden çekindiğini belirten H.Ç.'nin bazı dini sivil toplum kurumlarında çekilen fotoğraflarını göstererek bu grupların da arkasında olduğunu söylediğini ifade etti.

"KURUMU KULLANIYOR"

Bilici, H.Ç.'nin şehre memleketi Muş'tan gelen akrabalarını da kurum çalışanlarına gezdirdiğini, kurumu kullandığını ifade ederek bu konulardan da şikayetçi olduklarını kaydetti.