Kalafat'tan gençliğe net mesaj: Belediyeler AK'lanacak

Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat haftasonu gerçekleşen İnebolu ve Bozkurt Gençlik Kolları kongrelerinde ilçe teşkilatlarından yerel seçimlere yönelik çalışmalara başlamalarını istedi.

  • 662
Kalafat'tan gençliğe net mesaj: Belediyeler AK'lanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"ODAKLANMAMIZ GEREKEN NOKTA 2019 SEÇİMLERİDİR."
Cumartesi günü Ak Parti Bozkurt İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen Ak Parti Bozkurt Gençlik Kolları 5.Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat; "Bizim için kongreler şölen günleridir, birliğimizin beraberliğimizin güçlendiği önemli günlerdir. Bugün de Bozkurt'ta şölen havasında gerçekleşen kongremizi tamamladıktan sonra odaklanmamız gereken nokta 2019 seçimleridir. Bozkurt'ta da gençlik teşkilatımız, davamıza gönül veren tüm gençlerle irtibata geçmeli, yerel seçimlere yönelik çalışmalarına başlamalıdır. Bozkurt, partimizin oy yüzdesi bakımından en büyük destekçisi olan ilçelerimizden birisi. Partimize %69 gibi büyük bir teveccüh gösteren Bozkurt halkının desteğini yerel seçimlerde de arkamıza alabilmek için gençlik olarak yapmamız gereken çalışma ne ise bu çalışmalara acilen başlamalıyız. Ben inanıyorum ki Bozkurt'u Ak Belediyecilik ile tanıştıran kadroların içerisinde görevi devralan Emre Mert başkanımız ve teşkilatı da olacaktır."dedi.

Tek liste halinde seçime gidilen Ak Parti Bozkurt Gençlik Kolları 5.Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 38 delegenin tamamının oyunu alan Emre Mert Aksu, Ak Parti Bozkurt Gençlik Kolları'nın yeni başkanı oldu. Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat, görevi devreden Şahin Erol'a, şimdiye kadar ki emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

"İNEBOLU'NUN AK BELEDİYECİLİK İLE TANIŞMA VAKTİ GELMİŞTİR"
Ak Parti İnebolu Gençlik Kolları 5.Olağan İlçe Kongresi, geçtiğimiz Cumartesi günü İnebolu Rıhtım Kafe'de gerçekleşti. Kongreye Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ahmet Karaçalı, Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Ak Parti İnebolu İlçe Başkanı Mustafa Hüner Özay, Ak Parti İnebolu Kadın Kolları yönetimi ve İnebolulu gençler katıldı.

Kongrede konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Kalafat, İnebolu'nun aldığı yatırımlara değinerek; "Geçtiğimiz gün 3 Kasım 2002 Zaferi'mizin 15.yılını doldurduk. Geride bıraktığımız 15 yıllık Ak Parti iktidarında ülkemiz her alanda büyük bir değişim ve gelişime sahne oldu. İnebolu ilçemiz de Ak Parti hükümetlerinden önemli bir ilgi görerek birçok yatırıma şahit oldu. Hükümetlerimizden her türlü desteği gören İnebolu'muzun, artık Ak Belediyecilik ile tanışma vakti, Ak Belediyecilik ile şahlanma vakti gelmiştir. Bugün İnebolu'ya geldiğimizde görüyoruz ki gençlerde büyük bir potansiyel var, coşkulu bir kongre gerçekleştiriyoruz. İşte bu coşkuyu, bu heyecanı, bu dinamizmi hiç yitirmeden 2019 seçimlerine kendimizi hazırlamalıyız. Ben İnebolu Akgençlik'ten gümbür gümbür çalışmasını ve 2019 yerel seçimlerinde İnebolu Belediyesi'ni hizmetin partisi olan AK Parti ile buluşturmasını istiyorum." dedi.

Yoğun bir katılımın yaşandığı ve tek adayın olduğu kongrede, mevcut başkan Emrah Nalbant 142 oyun tamamını alarak tekrardan göreve seçildi.