Kastamonu Deva Partisi'nden evi yanan aileye yardım

Kastamonu'da yangında evi kül olan aileye Deva Partisi sahip çıktı.

  • 2584
Kastamonu Deva Partisi'nden evi yanan aileye yardım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokrasi ve Atılım Partisi Kastamonu İl Teşkilatı geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evini ve tüm eşyalarını kaybeden aileye ulaşarak toplanan yardımları teslim etti ve incelemelerde bulundu. Aileye konteyner ev, giyim, gıda ve eşya yardımı sağlandı.

Taşköprü ilçesine bağlı Dereköy Kızılcaelma Mahallesinde yaşayan ailenin iki katlı ahşap evinde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın çıktı. Aile ve üç çocuğu, eşyaların da küle döndüğü yangından zor kurtuldu. Üzücü olayın ardından aile ile irtibata geçen Kastamonu DEVA Partisi Kastamonu Teşkilatı, kış ortasında evsiz kalan aileye sahip çıkarak, partililer arasında yardım kampanyası başlattı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Günaydı başkanlığında, Merkez İlçe Başkanı Vedat Musaoğlu, Barış Can Kara, Mehmet Kulaoğlu, Mustafa Zengin ve Mert Yağız Yılmaz’ın bulunduğu bir heyet oluşturup olay yerine giderek partililerden toplanan erzak ve giyinme yardımının yanı sıra barınmaları için de konteyner ev yardımında bulundu.

Yangının çıktığı bölgeye teşkilatı ile beraber incelemede bulunan ve ailenin sıkıntılarını dinleyen Deva Partisi Kastamonu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Günaydı; "Yaşanan üzücü olayı haber aldığımız andan itibaren harekete geçtik, gerekli yardımları elimizden geldiğince yaptık, yapıyoruz. Böyle üzücü olaylar karşısında her zaman olduğu gibi birlik beraberlikle düşenin yanında olmamız gerekiyor. Böylesine üzücü olaylar herkesin başına gelebilir. Biz Deva Partisi olarak her zaman ihtiyacı olanın yanındayız, bizim kültürümüzde komşusu açken kendisi tok yatmak yok" dedi.

Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Günaydı; "Herkesin başına gelebilecek bu üzücü hadisede tek tesellimiz can kaybının yaşanmamış olması. Malın telafisi var. Her şey yerine konulabilir, canlarınız sağolsun."