'Kastamonu'nun her zaman yanında olacağız'

MHP Kastamonu İl Başkanlığı'nın 13. Olağan Kongresi için ilimize gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman bir dizi ziyarette bulundu.

  • 3046
'Kastamonu'nun her zaman yanında olacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadı Dağı’nda karşılanan MHP Genel Sekreteri Büyükataman’ın ilk durağı yakın zamanda kaybedilen Bursa Ülkü Ocakları eski Başkanı Mehmet Kutucu’nun kabri oldu.

Genel Sekreter Büyükataman, MHP Kastamonu teşkilatı ile belediye başkanları buradan Ülkücü Şehit Bekir Yücel, ilimizin son dönemlerde yetiştirmiş olduğu alim, fazıl ve mütefekkir Mehmet Feyzi Efendi ve Anadolu’nun dört manevi muhafızından biri olan Şeyh Şaban-ı Veli’nin de kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu.

Kabir ziyaretlerinin ardından Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu makamında ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Kastamonu’da olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kastamonu Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiklerini söyledi.

Başkan Vidinlioğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkür eden Genel Sekreter Büyükataman, Kastamonu’nun her zaman yanında olmaya devam edeceklerini de vurguladı.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Genel Sekreter İsmet Büyükataman’a şehri ve belediyeyi onurlandırdığı için teşekkür etti. Başkan Vidinlioğlu; “Sayın Genel Sekreterimiz şehrimizin her sorunuyla ilgilenmektedir. Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendide ilimizin yeri ayrıdır. Bizler Genel Başkanımıza ve milletimize layık olmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.