Kastamonu SGK, Türkiye Birincisi

Kastamonu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nden yönetici memnuniyetinde Türkiye Birinciliği

  • 3075
Kastamonu SGK, Türkiye Birincisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temel amaçlarından biri Hizmet Kalitesini Sürekli Geliştirmek olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun, bu amaçla yaptığı çalışmalarda öncelik, Kurum çalışanlarının memnuniyet düzeyini ölçmektir.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde SGK çatısı altında görev yapan 29.000 Personele yönelik uygulanan anket çalışması ile Çalışanların Memnuniyet Düzeyi Ölçülmüş ve Memnuniyet seviyesini yükseltmek amacıyla alınacak tedbirler ve uygulanacak stratejiler tespit edilerek raporlanmıştır.

Söz konusu anket sonuçlarına göre Kastamonu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde çalışanların kendilerine yöneltilen sorulara vermiş olduğu yanıtlar neticesinde değerlendirilen yönetici memnuniyeti, 81 il içerisinde en yüksek puanı alarak açık ara birinci olmuştur.

Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müdürü Oktay Öztanç; biz çok büyük bir aileyiz ve toplumun tamamına hizmet veriyoruz. Kurum olarak öncelikli hedefimiz her zaman daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermek. Bunu yapabilmemiz için de çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu her zaman yüksek tutmalıyız. Bu amaçla çalışanlarımızı, Kurumumuzun amaç ve hedeflerine ulaşması noktasında teşvik etmek, onların sorunlarını dinlemek ve çözüme kavuşturmak, bilgi ve tecrübelerini aktarmalarında yol gösterici olmak bizim asli görevimizdir. Şahsım ve birbirinden kıymetli iki İl Müdür Yardımcımla birlikte görevlerimizi yerine getirirken ilerlediğimiz yolun doğru olduğunu bizlere gösteren değerli personelime çok teşekkür ediyorum Bu memnuniyetin, Kurumumuzdan hizmet alan vatandaşlarımıza yansıyacağına da eminim" şeklinde konuştu.

(KG)