Kastamonu Taekwondosundan Bir İlk Daha

Turkish Open Uluslararası Taekwondo Turnuvası'nda Kastamonu Erişen Spor Kulübü sporcularından 3 Altın, 1 Bronz madalya geldi.

  • 1539
Kastamonu Taekwondosundan Bir İlk Daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU TAEKWONDOSUNDA BİR İLK DAHA YAŞANDI

ERİŞEN SPOR'LU TAEKWONDOCULARIMIZDAN 3 ALTIN 1 BRONZ MADALYA

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen Turkish Open Uluslararası Taekwondo Turnuvası 25-30 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya'da yapılıyor

Turnuvada Türkiye'yi ay yıldızlı forma ile temsil eden Kastamonu Erişen Spor Kulübü sporcularından Özge Huriye Yolasığmazoğlu Free Style Ferdi ve Free Style Pair'de 1. olarak 2 altın madalya Ebubekir Elmacı Free Style Pair'de 1. olarak altın madalya Free Style Ferdi'de 3. olarak Bronz Madalya kazanmışlar ve Kastamonu Taekwondosunda Poomse dalında ilk Uluslararası Şampiyon ve Milli Sporcular olarak gurur kaynağı olmuşlardır. 

Erişen Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Murat Şengül; sporcularımı kutluyorum, ilimizden poomse dalında ilk defa Uluslararası şampiyonaya katıldık, her iki sporcumda ilimizi ve ülkemizi ayyıldızlı forma ile en iyi şekilde temsil ederek 1. oldular. Ayrıca poomse'de ilk Uluslararası derece ve Milli Sporcu olmaları bizler için gurur kaynağı oldu, Allah-ü Teala yollarını açık etsin dedi. 


Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Arıkan; sporcularımızı ve antrenörleri Murat Şengül'ü başarılarından dolayı kutluyorum, Balkan, Avrupa, Dünya, Uluslararası ve Türkiye Şampiyonalarına sporcular gönderdik, şampiyonluklar elde ettik, en son Antalya ilinde yapılan 
Turkish Open Uluslararası Taekwondo Turnuvası'nda poomse dalında iki şampiyon çıkarttık, ilimizde ilk olması ve müsabakanın ilk günü böyle bir başarının gelmesi bizlere moral kaynağı oldu, diğer sporcularımızın müsabakaları devam ediyor. Allah'ın izni ile onlarında başarılı olacağını düşünüyorum, bu müsabakaya maddi imkansızlık içerisinde katıldık, artık Kastamonu halkımız ve yöneticilerimiz bu başarılı olimpik spora sahip çıkmalılar dedi.