Kastamonu Turizm Seyahat Acentası Açılıyor..!

Kastamonu Turizm Seyahat Acentası Genel Müdürü Gökşen Gedik Sabankaya kısa bir süre içerisinde faaliyete geçeceklerini belirtti.

  • 1781
Kastamonu Turizm Seyahat Acentası Açılıyor..!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turizm İşletmeciliği mezunu, 16 yıldır Turizm sektörünün içerisinde yer alan, Turizm Eğitim Merkezi’nde İngilizce Öğreticiliği görevi üstlenerek sektöre atılan, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok 4 yıldızlı, 5 yıldızlı otellerde, Kastamonu’da birçok otelde ve seyahat acentasında yöneticilik pozisyonunda görev alan, aynı zamanda Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Yönetim Kurulu üyesi olan Kastamonu Turizm Seyahat Acentası Genel Müdürü Gökşen Gedik Sabankaya; kısa bir süre içerisinde faaliyete geçeceklerini belirterek, konusu alanında profesyonel, eğitimli bir kadromuz mevcut, aslında hem kadro hem şirket sahipleri dersek daha doğru olur. Turizm mevzuatı alanında tecrübe sahibi, turizm sektöründe yöneticilik görevinde bulunmuş olan Mali Müşavir Fatih Sabankaya, Sivil Havacılık alanında eğitimli Adem Gelinoğlu, destek ve teşviklere sebep Yunus Gelinoğlu ile deneyimli satış pazarlama ve tasarım ekibimiz var dedi.

Sabankaya devamla; bizler istedik ki tecrübemizi bir adım daha öne taşıyalım, Kastamonu Turizmi için bir yatırımda bir katkıda  bulunalım. Ben isterim ki rekabetler tatlı olsun… ortak işlerde de bulunalım. Sonuçta aynı amaç için çabalıyoruz. Lakin bunu da zihniyetler ortak olduğu sürece gerçekleştirebileceğimiz de bir gerçektir. Acentamız hakkında çok kısa bilgi vermek gerekirse; Türk Hava Yolları (THY) Yetkili Satış Acentalığını aldık. Aynı zamanda Nezih Turizm, MSC Cruıse turları/Hac ve Umre Organizasyonu ve Anı Turizm yerel sistem acentalığını aldık. THY başta olmak üzere diğer tüm havayollarının da yurtiçi ve yurtdışı biletlerini tarafımızdan temin etmeniz mümkündür. Check in işlemleriniz, gemi turlarınız, Hac ve Umre organizasyonlarınız, okul, eğitim, fuar gezileriniz, kültür turlarınız, otel rezervasyonlarınız, vize ve pasaport işlemleriniz vb. her konuda tarafımıza danışmanız bizleri memnun edecektir. Tüm sorularınızın cevaplarını netlikle, titizlikle ve tecrübemize dayanarak alacağınızdan emin olabilirsiniz. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde hizmetlerimizi sunmanın mutluluğunu sizler ile paylaşacağız. Ayrıca Kastamonu ilimize ilk defa teşrif edecek olan TÜRSAB Mekke ve Medine Türkiye Denetçisi, MSC Cruıse Yetkili Satış Acentası, Nezih Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nezih Üçkardeşler'inde açılışımıza teşrif edecek olmaları bizler için ayrıca bir onurdur dedi.