Kastamonu'ya Diş Hekimliği ve Uygulama Araştırma Hastanesi

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu'ya Diş Hekimliği ve Uygulama Araştırma Hastanesi'nin yatırım programına alındığını söyledi.

  • 2623
Kastamonu'ya Diş Hekimliği ve Uygulama Araştırma Hastanesi

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında bulunan ve çalışmaları devam eden projelerin tamamlanması ile bölge sağlık kompleksi haline gelecek.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, "Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yanında bulunan ve Hacettepe Üniversitesinden Kastamonu Üniversitesi’ne devredilen binaların bir tanesinin Uygulama ve Araştırma Hastanesi, diğerinin ise Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi olarak tamamlanacak." dedi.

Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin 760 Milyon TL proje tutarıyla 2023 yılı yatırım programına alındığını söyleyen Çelik, "Yapımı devam eden Fizik Tedavi Hastanesi ve bu binaların tamamlanmasıyla inşallah bölge sağlık kompleksi haline geliyor." diye konuştu.

Hayırlı olmasını dileyen Çelik, "Projelerin yatırım programına alınması talimatını veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, ilimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Kastamonu'ya Diş Hekimliği ve Uygulama Araştırma Hastanesi