'Kastamonu'ya Yakışır Bir Sanayi Sitesi Olacak'

Belediye Başkanı Tahin Babaş, sanayi esnafını ziyaret etti.

  • 1046
'Kastamonu'ya Yakışır Bir Sanayi Sitesi Olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın dünkü durağı eski sanayi sitesi oldu. Sanayi esnafını ziyaret eden Babaş, esnaflarla uzun uzun sohbet etti. S.S. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Sirkecioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Can ve Turgut Demir’inde bulunduğu programlarda Batı Çevre Yolu Taşlık mevkiine yapılacak olan Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’yle ilgili fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projeyi yakından takip ettiğini S.S. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kuruluyla birlikte Kastamonu’ya yakışır bir sanayi sitesinin yapılacağını belirtti. Sürecin hızlı ilerlemesi adına Ankara’da gerekli temasların sıklıkla gerçekleştirildiğinin de altını çizen Babaş, “Esnafımızın gönlü rahat olsun. En iyi projeyi yapmak için arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bu süreçte birlik beraberlik içerisinde hareket ederek sonuca ulaşacağız. Ben sanayi esnafımıza gösterdikleri ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sanayi esnafı daha geniş ve modern alanlarda vatandaşa hizmet etmek istediğini bunun içinde yapılan projeyi desteklediklerini belirterek, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a ilgisinden ötürü teşekkür ettiler.