Kayıp Kedisini Bulana 500 Lira Ödül Verecek

Kastamonu'da bir kişi, 15 gündür kayıp olan 'Tarçın' adlı kedisini bulmak için el ilanları bastırdı.

  • 1220
Kayıp Kedisini Bulana 500 Lira Ödül Verecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesinde Tarih Bölümü Öğretim Üyesi olarak görev yapan Dr. Özlem Kutkan, 15 gündür kayıp olan 'Tarçın' adlı kedisini bulmak için el ilanları bastırıp, halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde dağıttı. Dr. Kutkan, yaklaşık 15 gün önce evden kaçıp giden kedisini bulmak için ayrıca kedisini bulana 500 lira para ödülü de vereceğini açıkladı. Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesinde ikamet eden Kastamonu Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Özlem Kutkan'ın 'Tarçın' adlı kedisi yaklaşık 15 gün önce evden kaçarak kayboldu. 

Tüm aramalara rağmen kedisini bulamayan Dr. Kutkan, kedisinin fotoğrafının basılı olduğu el ilanına kedisinin kaybolduğunu ve kedisinin çok çekingen olduğunu belirterek, bu yüzden kedisinin kimseye yaklaşmadığını ve görenlerin aramasını istedi. Kutkan, ayrıca kedisini bulanlara 500 TL de ödül verileceğini yazdı. Dr. Kutkan, bastırdığı bu ilanları da halkın yoğun olduğu yerlerde yapıştırarak dikkat çekmesini sağladı. Üç yaşında olan Tarçın isimli kedisini iki yıl önce sahiplendiğini ve kedisini çok sevdiğini söyleyen Dr. Özlem Kutkan, şöyle dedi:

“Kedim çok çekingendir. Kimseye yaklaşmaz. Kedim sokakta tek başına yaşayamaz. Kedimin üzerinde kına rengine benzeyen renkler var. Kedimi bulmak için her yere baktım. Tüm aramalara rağmen bulamadım. Vatandaşlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum. Ayrıca kediyi bulup getiren vatandaşa da 500 lira para ödülü vereceğim” dedi.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)