KGD'den Vali Dallı'ya 'hoş geldin' ziyareti

Kastamonu Gazeteciler Derneği'nce (KGD) Kastamonu'ya atanan Vali Meftun Dallı'ya 'hoş geldin' ziyaretinde bulunuldu.

  • 2229
KGD'den Vali Dallı'ya 'hoş geldin' ziyareti

10 Ağustos 2023 tarihinde yayımlanan valiler kararnamesi ile Kastamonu’ya atanan Vali Meftun Dallı, kurum ziyaretlerinin yanı sıra, tebrik ziyaretlerini de kabul etmeye devam ediyor.

Yoğunluk nedeniyle mesai saati dışında da ziyaretçilerini kabul eden Vali Dallı, dün akşam Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) yöneticilerini de ağırladı.

KGD'den Vali Dallı'ya 'hoş geldin' ziyareti

KGD Başkanı İzzet Sarı ve dernek yöneticilerinden Kastamonu basınının köklü tarihi ve günümüzdeki çalışmaları hakkında bilgiler alan Dallı, yerel basını yakından takip ettiğini dile getirerek köklü bir basın tarihine sahip olmasının Kastamonu için önemli bir avantaj olduğuna dikkat çekti.

Aslen Sinop Boyabatlı olması sebebiyle bölgemizi ve bölge halkını çok yakından tanıdığını ifade eden Vali Meftun Dallı, Kastamonu halkının taleplerini yerine getirme ve sorunların çözümü noktasında yerel basınla iş birliği içinde çalışacağını vurguladı.

KGD'den Vali Dallı'ya 'hoş geldin' ziyareti

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda KGD Başkanı İzzet Sarı, Vali Dallı'ya İstiklal Marşımızın ilk kez yayınlandığı 21 Şubat 1921 tarihli Kastamonu Açıksöz Gazetesi'nin ilk sayfasının yer aldığı tabloyu ve kendisinin 'İstiklal Yolu' kitabını takdim etti.