Kulağına ilk ezanı Vidinlioğlu okudu

Kendisine seslenen anne ve babayı kırmayan Belediye Başkanı Vidinlioğlu, yeni doğan bebeğin kulağına ilk ezanı okuyarak ismini koydu.

  • 1901
Kulağına ilk ezanı Vidinlioğlu okudu

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından Belediye Dış Birimlerde çalışan personelin de bayramını kutladı.

Başkan Vidinlioğlu’nun olukbaşı mevkiinde yaptığı birim ziyaretinde Anadolu Hastanesi’nde bebekleri dünyaya gelen Ali ve Ceren Karamustafaoğlu çiftinin kendisine seslendiğini duydu.

Hastaneye giderek genç anne ve babaya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Vidinlioğlu, erkek bebeğin kulağına ise ilk ezanı okudu ve ismini koydu.

Göktuğ ismi verilen bebeğe ilk hediyesini de yine Başkan Vidinlioğlu verdi.

Çocukları çok sevdiğini ve her ne yapıyorsa gelecek nesiller için yaptığını söyleyen Başkan Vidinlioğlu, "Bugün çok duygulandım ve çok mutlu oldum. Hemşehrilerimiz bana seslendi ve çocuklarına ismini benim vermemi rica ettiler. Bizde yavrumuzun kulağına ezanını okuduk ve adını verdik. Göktuğ adıyla yaşasın. Vatana ve millete hayırlı bir birey olarak yetişsin inşallah. Karamustafaoğlu ailesini tebrik ediyorum. Mutluluklarını bizimle paylaştıkları için ayrıca müteşekkirim. Göktuğ yavrumuza da Allah’tan uzun ömür diliyorum." diye konuştu.

Göktuğ bebeğe ayrıca belediye yeni doğan seti de hediye edildi.