Mehmet Akif'e yeni sosyal alan

Belediye Başkanı Vidinlioğlu, 'Projemizin tamamlanmasıyla birlikte mahallemiz 3 bin metrekarenin üzerinde yeni bir sosyal alana kavuşmuş olacak.' dedi.

  • 1991
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mehmet Akif'e yeni sosyal alan

Mehmet Akif Ersoy Mahallesine yeni ve modern bir yaşam alanı kazandırmak üzere 'Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yaşam Alanı' projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Projelerle sahada olmaya devam edeceklerini söyleyen Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, "Projemizin tamamlanmasıyla birlikte mahallemiz 3 bin metrekarenin üzerinde yeni bir sosyal alana kavuşmuş olacak. Burada hizmet vermekte olan semt sahamız ile birlikte toplam alan büyüklüğümüz ise 5 bin 250 metrekare olarak bölgede vücut bulacak ve hemşehrilerimize hizmet verecek. Oyun alanları, kondisyon setleri, kamelyalar ve yürüyüş alanları ile birlikte gözde bir yaşam alanı haline gelecek olan projemizin Kastamonu'muza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bizler proje üretmeye, projelerimizle sahada olmaya devam edeceğiz. Şehrimizi, deyim yerindeyse, ilmek ilmek işleme, geliştirme ve değiştirme gayretinde olacağız. Sizlerin desteği, bizlerin hizmet aşkı ve Kastamonu sevdası da bu yolda en büyük gücümüz olacak." diye konuştu.

Törene, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Yurt ve Resul Köprülü, İl Başkanı Emin Çınar, MYK Üyesi Yüksel Aydın, parti temsilcileri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Mehmet Akif'e yeni sosyal alan
Mehmet Akif'e yeni sosyal alan
Mehmet Akif'e yeni sosyal alan