Merkez Ortaokulu'ndan Kayakta Türkiye dereceleri!

Kastamonu Merkez Ortaokulu Türkiye U-14 Kayak müsabakalarından şampiyonluklarla döndü.

  • 1986
Merkez Ortaokulu'ndan Kayakta Türkiye dereceleri!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24-25 Şubat tarihleri arasında Erzurum Palandöken'de gerçekleştirilen Türkiye U-14 K2 Kayak müsabakalarında Merkez Ortaokulu sporcuları Türkiye şampiyonlukları kazandılar.

Merkez Ortaokulu öğrencileri müsabakalar sonucunda; Serenay Gayretlioğlu Kızak yarışları Türkiye 1.si, Emir Görkem Hırlı Alp Disiplini Kayak yarışları Türkiye 1.si, Umay Balcı Kızak yarışları Türkiye 3.sü, Bahar Emirmustafaoğlu Kızak yarışları Türkiye 5.si olurken, Mürselin Balcı ve Simge Hırlı'da Kastamonu´yu kayak ve kızak müsabakalarında temsil ettiler.

Okul Müdürü Halit Özden; Müsabakalara katılan, Kastamonu´yu başarı ile temsil eden ve şampiyonluklar ile dönen sporcularla Merkez Ortaokulu olarak gurur duyduklarını belirtti.

Merkez Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı yerel, bölgesel ve ulusal müsabakalarda gösterdiği başarının her sene artarak devam etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Özden, sporcuları çalıştıran öğretmenlere, desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve velilere şükranlarını sundu.