'Mesai gözetmeden çalışmalar sürüyor'

Belediye Başkanı Vidinlioğlu, 'Mesai mefhumu gözetmeden çalışmalar sürüyor.' dedi.

  • 1036
'Mesai gözetmeden çalışmalar sürüyor'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Aktekke Mahallesi, Esentepe Mahallesi, İnönü Mahallesi, Cebrail Mahallesi, Sanat Okulu Caddesi, Saraçlar Mahallesi ve Budamış Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Kastamonu Belediyesinin tüm gücüyle sahada olduğunu ifade eden Başkan Vidinlioğlu, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaların süreceğini vurguladı.

İlk olarak Aktekke Mahallesi Aycılar Sokak’ta devam eden çalışmayı inceleyen Başkan Vidinlioğlu, Muhtar Yücel Aşam ile sokakları gezdi.

Buradan Esentepe Mahallesi’ne geçen Başkan Vidinlioğlu, Muhtar Recai Karandı’yı ziyaret etti ve Gültepesi’ndeki asfalt çalışmasında incelemelerde bulundu.

İnönü Mahallesi Kapalı Otopark ve Yaşam Alanı projesinde de incelemelerde bulunan Başkan Vidinlioğlu, Cebrail Mahallesi’nde Muhtar Soner Dibekoğlu’yla Saray Camii Sokak, Coruk Sokak ve Kuleli Sokak’taki begonit parke yapım çalışmalarını gezdi.

Saraçlar Mahallesi Sanat Okulu Caddesi begonit parke yapımı, Duvar Bahçe ve Anıt Mezarlığı yol açma çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Vidinlioğlu, Budamış Mahallesi Yeni Mezar Alanı’yla ilgili de bilgiler aldı.

Göreve geldikleri ilk gün itibariyle geçmişin sorunlarına hızlı çözüm buldukların alt yapı ve üst yapıda önemli adımlar atıldığını belirten Başkan Vidinlioğlu, “Her ne yapılıyorsa sokaklarımız, mahallelerimiz, şehrimiz güzelleşsin daha iyi bir hale gelsin diye yapılıyor. Bizler gelecek nesillerimize daha güçlü ve güzel bir Kastamonu bırakmak istiyoruz. Üretken belediyecilik düsturuyla çıktığımız yolda Atıksu Arıtma Tesisi, alt yapı çalışmaları, yaşam alanları, Kastamonu Eğitim Merkezi, Kuzeykent İtfaiye Binası, tarihi restorasyonlar, Engelsiz Yaşam Merkezi gibi nice önemli projeye imza attık. Yine sosyal projelerimizle dezavantajlı kesimlerin yanında olduk. Üreten ve üretmek isteyen herkese gücümüz yettiğince destek olduk. Önümüzdeki süreçte de hız kesmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri ve ekiplerimizin tespitleri doğrultusunda saha çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre devam ediyoruz. Şehri için emek harcayan, her köşeye alın teri bırakan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugünde yarında Kastamonu Belediyesi olarak sahada olacağız.” dedi.