MHP adayı Aydın, gençlerle kafede buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

  • 539
MHP adayı Aydın, gençlerle kafede buluştu

MHP Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, yaklaşan yerel seçimlere yönelik hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Akşamları ev ziyaretleri, gündüz ise esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Aydın, beraberindeki partililerle Kastamonu’da kafe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kafede oturan gençlerin sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyen Aydın, 31 Mart seçimlerinin ardından esnaflar için yapılacak projelerini anlattı.

Kafe esnaf ziyaretleri sırasında gençlerin yakından ilgisiyle karşılanan Aydın, yerel seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan gençlerin tercihini Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana kullanacak olmalarının büyük memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Amaçlarının ülkesini, milletini, devletini ve bayrağını seven gençler yetiştirmek olduğunu ifade eden Aydın, "Seçimler kazanılır veya kaybedilir. Allah kime nasip ettiyse Belediye Başkanlığı koltuğuna o oturur. Ama önemli bir şey var ki geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gönüllerinde yer bulabilmektir. Bir aydır yaptığımız saha ziyaretlerinde bunu gördük. Allah tüm gençlerimizden razı olsun. Bizim ne kadar samimi yaklaştığımızı bildikleri için kendileri de o denli samimi yaklaşıyorlar. Sohbetlerimizde ilk defa oy kullanacak olan gençlerimizin tercihlerini bizden yana kullanacaklarını ifade etmesi gerçekten çok önemli. Biz gençlerimize yalan yanlış siyaset yapmıyoruz. Hal hatırlarını soruyoruz varsa sıkıntıları elimizdeki imkanları kullanarak çözmeye çalışıyoruz. Görüyoruz ki karşılık beklemeden yaptığımız sohbetlerde gençlerimizin tercihi milliyetçi-ülkücü hareket oldu. Biz de bu sevgiye layık olabilmek için çalışacağız. Gençlerimiz için hazırladığımız projeleri bir bir hayata geçirip onları gerçek manada mutlu edeceğiz. Gençlerimiz Belediyemizin mesleki eğitim merkezinden çok memnunlar. Bizden geliştirilmesi ile alakalı talepleri oldu. Biz de gençlerimizin taleplerini emir terakki ettik. KASMEK’i yaygınlaştırma sözü verdik. Yeni dönemde gençlerimizin daha güzel vakit geçirebilecekleri aktiviteleri fazlalaştıracağız. Kültürel faaliyetlere daha fazla ağırlık vereceğiz. Konser, tiyatro, kültürel geziler, kültür-sanat etkinlikleri başta olmak üzere birçok etkinliği gençlerimizle buluşturacağız.” diye konuştu.