Miraç Kandili Mesajları

Miraç Kandili Mesajları

  • 1151
Miraç Kandili Mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ’IN MESAJI

“Kandil geceleri manevi değerlerimizi güçlendiren, gönüllerimizi aydınlatan, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, ailevi bağlarımızı arttıran çok özel gecelerdir. Yüce Peygamberimizin Yaradan’ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili, barış yaymak, nefislerimizi terbiye etmek ve kardeşlik duygularımızı arttırmak adına büyük bir fırsattır. 
Milletimizin asırlardan bu yana heyecanla kutladığı mübarek Miraç Kandili, Müslümanların inanç ve kültür dünyasının vazgeçilmezidir. İnanıyorum ki bu kandil gecesi tüm insanlığın gönlünde barış, dostluk, kardeşlik ve merhamet duygularını bir meşale misali tutuşturacak ve kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizi bizlere hatırlatmaya vesile olacaktır.
Bu düşünceler içerisinde İslam aleminin, tüm vatandaşlarımızın ve özellikle de kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen teröre karşı büyük bir özveri ve fedakarlıkla karşı koyan kahramanlarımızın Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. 

KASTAMONU GÜNCEL'İN MESAJI

Kandil olarak adlandırılan geceler, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Herkesin Miraç Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.