Oğul tartışması Meclis'e taşındı

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Azdavay'da işe alınan oğul tartışmasını Meclis'e taşıdı.

  • 2283
Oğul tartışması Meclis'e taşındı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi, Karadeniz Masası Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek’in oğlunu belediyede işe almasını Meclis’te gündeme getirdi.

Yıllardır içme suyu gibi büyük bir problemin çözüm beklediği Azdavay’da en temel belediye hizmetleri aksarken Başkan Osman Nuri Civelek’in oğlu için belediye imkânlarını kullanmaktan çekinmediğini vurgulayan Milletvekili Hasan Baltacı şunları söyledi:

“4 dönem, yaklaşık 20 yıldır AK Parti tarafından yönetilen Kastamonu Azdavay’da hemşehrilerimiz içme suyu problemi yaşamakta, musluklarından çamur akmaktadır. Azdavay’ı en temel belediye hizmetlerinden mahrum bırakan Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, söz konusu oğlu olduğunda belediyenin her imkânını seferber etmekten çekinmemektedir. Festival için yapılan harcamalara oğlunun düğün masraflarını ekleyip belediyeyi zarara uğratmaktan hakkında şikâyet olan Osman Nuri Civelek şimdi de herkesin gözünün içine baka baka oğlunu belediyede işe almıştır. 'Oğlum olduğu için değil, ihtiyaç duyduğumuzdan işe aldım' diyecek kadar da pişkin olan Civelek’in kimi örnek aldığı, kimin ayak izlerine bastığı ortadadır. Halkı değil sarayı, Azdavay’ı değil kendi çocuklarını düşünenler sonunda mutlaka hesap verecektir.”