Op. Dr. Metin Baş, dualarla anıldı

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş, dualarla anıldı.

  • 5449
Op. Dr. Metin Baş, dualarla anıldı

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş (65), vefatının birinci yıl dönümünde Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde anıldı.

Hepkebirler Cami İmam Hatibi Muhittin Tülekoğlu tarafından okunan Kuran-ı Kerim’in ardından dua edildi.

Pandemi döneminde hüznü en derinden hissettiklerini belirten Hastane Başhekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertan Şahbat, “Anadolu Hastanesi ailesi olarak çok kıymetli iki çalışma arkadaşımızı kaybettik. İnşallah, Allah katında onların şehit olduklarına inanıyoruz. Vefatının yıl dönümünde Metin ağabeyi hasretle ve rahmetle yad ediyoruz. Başta Metin bey ve Vedat bey olmak üzere tüm sağlık şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine, tüm sevenlerine ve hastalarına tekrar başsağlığı diliyoruz.” dedi.

Anma törenine, Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Başhekim İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertan Şahbat, hastane yönetimi, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Uzun yıllar ilimizde genel cerrah olarak görev yapan, daha sonra Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nin hekim kadrosuna dahil olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalandıktan sonra, bir süre Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi görmüş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 29 Kasım 2021 tarihinde vefat etmişti.

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, 22 Aralık 2020 tarihinde Radyoloji Uzmanı Dr. Vedat Gök’ü de koronavirüs salgını sürecinde kaybetmişti.

Op. Dr. Metin Baş, dualarla anıldı
Op. Dr. Metin Baş, dualarla anıldı
Op. Dr. Metin Baş, dualarla anıldı