'Özrü kabahatinden büyük müteahhit İrfan'

Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı Yalçın, 'Özrü kabahatinden büyük müteahhit İrfan, Saadet Partisi'ne laf söylemek senin haddin değildir.' dedi.

  • 1266
'Özrü kabahatinden büyük müteahhit İrfan'

Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı Kadir Yalçın, basın açıklamasında bulundu.

Yalçın, "Milli görüş hareketi insanlığın iki cihan saadeti için mücadele veren, hakkın tarafında, batıla karşı evrensel bir başkaldırı hareketidir. Sosyal medya hesabından Saadet Partisi’ne cevap yetiştiren müteahhit İrfan içine sindiremese de gerçek budur. Bunu özrü kabahatinden büyük müteahhit İrfan’ın bildiğini sanıyorum." dedi.

"Müteahhit İrfan, bizi siyonist İsrail’le aynı kefeye koyma hadsizliğini göstermiştir"

Kadir Yalçın, "Bugün Erbakan Hoca'nın kurdurduğu Memur-Sen’i temsile yakışmayan müteahhit İrfan utanmadan, arlanmadan milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi’yle, kurulduğumuzdan beri mücadele ettiğimiz, oyunlarını bozduğunuz, siyonizmi ve planlarını dünyaya öğrettiğimiz, bunun sonucunda da çok bedeller ödediğimiz ve halada ödemeye devam ettiğimiz Siyonist İsrail’le bizi aynı kefeye koyma hadsizliğini, garabetini, şuursuzluğunu ve cehaletini göstermiştir. Erbakan Hocamın kendi kurdurduğu Memur-Sen’de, Erbakan Hocama ve Saadet Partisine hakaret etme utanmazlığını kendinde bulma cesaretini bu zata verenlerde bunun kadar sorumludur. Bunun peşini bırakmayacağız. Senin gibi şovmenlerin, senin gibi makam avcılığı yapanların, milli görüşün yıllardır mirasını yiyenlerin Erbakan Hocamın kemiklerini sızlatmaya hakkı yoktur. Bu milletin duygularıyla oynamaya hakkı yoktur. Siz başka dallarda oynarken biz meydanlarda, 28 Şubatlarda 'milli görüşçüyüz' diye sistemin sahiplerine meydan okuyorduk. Sen, siyonizmin en büyük düşmanı Saadet Partisi’nin adını ağzına alırken önce ağzını yıkayıp abdestlerini alacaksın. Ondan sonra tövbe için namaz kılacaksın. Namaz bitiminde de Saadet Partisi’ne attığın iftira için Allah’a tövbe edeceksin. Çünkü Peygamber Efendimizin eşi Hz. Aişe validemize iftira atanlar gibi, utanmandan milli görüşe iftira attın. Milli görüşün düşüncelerini senin düzeyindeki birinin anlamasını beklemiyoruz. Ama en azından Erbakan Hocamın kurdurduğu o sendikadaki yetkililerden Erbakan Hocam ve milli görüş hakkında bilgi alıp haddini bilmeni beklerdik." diye konuştu.

"Yürüyüşü kendisi gerçekleştirmiş"

Yalçın, "Müteahhit İrfan açıklamasında yürüyüşü kendisinin gerçekleştirdiğini ifade etmiş. Ben kendisine Türkçe olarak anlatayım: Önce senin anlayabileceğin zeka seviyesinde anlatacak bir Türkçe öğretmeni bul. O öğretmen açıklamayı okuduğunda sana bir cümleyle şöyle anlatacaktır: Bu yürüyüşü ayarlarken, TBMM’de dahi tüm siyasi partiler ortak bildiriye imza atmışken, sen  herkesi davet etmeyerek insanların birlikte hareket etmesine ve coşkulu bir yürüyüşe neden mani oldun? Sosyal medyadan yürüyüşle ilgili senin bir paylaşımın olmadığı halde millete yalan söyleyerek utanmadan olayı manipüle ediyorsun. Ayıptır, günahtır. Yaptığın hakaret açıklaması, makamını işgal ettiğin Memur-Sen’e bile ihanettir. Yıllardır milli görüşün mirasını tüketemediniz." ifadelerini kullandı.

"Sen ancak AK Partinin il başkanının arabasının kapısını açıp hoş geldin demeyi bilirsin"

Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanı Kadir Yalçın şöyle devam etti:

"Ben sana ne yapmak istediğini anlatayım. Bir kere AK Parti’den sen milletvekili aday adayı olup, insanları bir kalıba sokmaya çalışarak sanki herkes sana oy verecekmiş gibi 50 bin oy cepte diye gezdin ve Memur-Sen’in tüm üyelerini ezdin. Şimdide AK Parti’den il başkanı veya belediye başkanı olabilir miyim diye oyun peşindesin. Ama sana şunu söyleyeyim. Sen ancak AK Partinin il başkanının arabasının kapısını açıp hoş geldin demeyi bilirsin. Çapına uyan iş budur. Erbakan Hocama, milli görüşe, onun kurduğu Saadet Partisi’ne, yol arkadaşlarına laf söylemek müteahhit İrfan’ın hakkı da haddi de değildir. Milli görüş davasının delisi olmuş bize, milletin görüşüne laf söyleyen kim olursa olsun, makamı ne olursa olsun misliyle cevabını alacaktır."