Prof. Dr. Yenidünya'dan Eski Başkana Ahde Vefa

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya Cide Belediye Eski Başkanı Ramazan Çalım'ı ziyaret etti.

  • 1149
Prof. Dr. Yenidünya'dan Eski Başkana Ahde Vefa
TAKİP ET Google News ile Takip Et


7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya Cide Belediye Eski Başkanı Ramazan Çalım’ı evinde ziyaret etti. Rahatsızlığı nedeniyle evinde istirahatta bulunan Ramazan Çalım’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştiren Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, belediye başkanlığı döneminde Cide’ye hizmet etmiş Çalım ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Bilgisiyle, tecrübesiyle Cide Belediye Eski Başkanı Ramazan Çalım’ın büyük bir kişilik olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Yenidünya: “1984-1989 ve 1999-2004 yılları arasında Cide’mize belediye başkanı olarak hizmet etmiş ve büyük çalışmaların öncüsü olmuş değerli abimiz Ramazan Çalım’ı ziyaret etmekten ve önemli bilgi birikimlerini dinlemekten onur duydum. Görüşleri ve tecrübeleri doğrultusunda yeni çalışmalar yaparak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Rahatsız olduğunu öğrendim ve ziyaret etmek istedim. Geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cide’nin eski görkemli günlerine kavuşması, sorunlarını çözmesi için hep beraber çalışarak yarının umutlu geleceğinin temellerini atacağız” dedi.

Cide Belediye Eski Başkanı Ramazan Çalım ise Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.  Çalım Prof. Dr. Yenidünya’nın Kastamonu için büyük bir kazanım olduğunu vurgulayarak: “Gençliği, tecrübesi ve bilgi birikimiyle genç adayımı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya Kastamonu için büyük bir şanstır. Kastamonu’ya çok katacak, Kastamonu’ya birçok yatırımın ivedi şekilde gelmesine öncülük edecektir” diye konuştu.

Kazım BOLAT