"Kastamonu'nun Adı Dünyada Konuşulacak'

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Avrupa Kupaları'nda yükseldiği çeyrek finalin ardından yaptığı açıklamada Kastamonu'nun adının dünyada duyulacağını söyledi.

  • 581
&quotKastamonu'nun Adı Dünyada Konuşulacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Avrupa Kupaları mücadelelerinde evinde ağırladığı Polonya temsilcisi Metraco Zaglebie Lubin takımını ilk maçta 43-39, ikinci maçta 30-24 mağlup ederek çeyrek finale yükselmesinin ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, böyle bir gururu yaşamaktan dolayı onur duyduklarını belirtti.

Avrupa Kupaları mücadelelerinde hem ilimizi hem ülkemizi temsil ederek Kastamonu’nun adının son derece iyi bir şekilde lanse edildiğini ifade eden Tahsin Babaş “Hentbolda ki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ligde ki başarısının yanı sıra Avrupa Kupaları’nda da Metraco Zaglebie Lubin takımını ilk maçta 43-39, ikinci maçta 30-24 mağlup ederek bizleri son derece memnun bıraktı. Böyle zorlu bir turnuvada çeyrek finale yükselerek bizleri onurlandıran takımımız, umuyorum ki çeyrek finalde de rakiplerine gücünü gösterecektir. Hentbolda yakaladığımız başarı ile Türkiye’de olduğu gibi dünyada da Kastamonu’nun adı konuşulacaktır. Verdiğimiz emeğin karşılığını almamız bizleri her zaman onurlandıracaktır. Ben bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

(KG)