Rıdvan Şükür Kastamonu'ya Maraton Lazım

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Kastamonu'ya tanıtım için dağ maratonunun gerekli olduğunu söyledi.

  • 882
Rıdvan Şükür Kastamonu'ya Maraton Lazım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rıdvan Şükür; Kastamonu’ya Maraton Lazım

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Kastamonu’ya tanıtım için dağ maratonunun gerekli olduğunu söyledi.

İstiklal yolunda koşmak çok anlamlı..

Kastamonu-İnebolu arasında bir kez yapılan İstiklal yolu Ultra Maratonun iptal edilmesinin üzücü olduğunu söyleyen Şükür, Milli mücadele ruhunun spor ile birleşmesinin sonucu ortaya çıkan dağ maratonunun Kastamonu’ya çok değerler katacağını dile getirdi.

İznik’te düzenlenen dağ maratonunun artık uluslar arası kimliğe kavuşurken Kastamonu’da yapılan dağ maratonunun bir daha yapılmamasının üzücü olduğunu ifade etti. Yetkililerden bu tür yapılması düşünülen spor organizasyonlara destek olmasını beklediğini dile getirdi. Ulu önder Atatürk’ün Kastamonu’ya gelişinin 89. Yılı anısına düzenlenecek İstiklal yolu  Şerife Bacı Dağ Maratonuna geçtiğimiz katıldığını bu yılda katılmak için kayıt yaptırdığını söyleyen Rıdvan Şükür, böyle anlamlı organizasyona katıldığı için mutlu olduğunu, bu yılda aynı heyecanı ve mutluluğu yaşamak için kayıt olduğunu, organizasyonun son anda iptal edilmesinin üzücü olduğunu belirtti.

Kendisinin Kastamonulu olmamasına rağmen Kastamonu’yu çok sevdiğini söyleyen Şükür,  ayrıca kendisi için çok anlamlı İstiklal yolu Ultra maratonu ve dağ maratonunun tarih olmamasını beklediklerini dile getirdi.