Şampiyonluk Bizim İçin Büyük Bir Gurur

Kastamonuspor 1966 Başkanı Mahir Altıkulaç NTV Radyo'da Volkan Küçük'ün sunduğu Anadolu'da Futbol Programı'na telefonla bağlanarak konuk oldu.

  • 840
Şampiyonluk Bizim İçin Büyük Bir Gurur
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonuspor 1966 Başkanı Mahir Altıkulaç NTV Radyo'da Volkan Küçük'ün sunduğu Anadolu'da Futbol Programı'na telefonla bağlanarak konuk oldu.

Şampiyon olup 2. Lig'e çıkmanın Kastamonu için çok büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen Başkan Mahir Altıkulaç: "3. Lig'den 2. Lig'e çıkmak için şimdiye kadar bir sürü mücadeleler verildi. Başkanlar değişti, yönetimler değişti, şampiyonluk bize nasip oldu. 2 yıllık süreçte Amatör Lig'den 2. Lig'e çıkmak çok büyük bir heyecan, gurur verici bir olay. Memleketimiz açısından, memleketimizin tanıtımı açısından çok önemliydi. Bütün İstanbul'da ki taraftarlarımız, Kastamonu halkı 2. Lig için her zaman yanımızda oldular. Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş'ın önderliğinde geçen yıl beni kulüp başkanı olarak ve yönetimimi kabul ettiler. Böyle bir görevi bize verdiler. Bizde elimizden geldiğinde her türlü desteği halkımızdan alarak, dostlarımızdan alarak bugünlere geldik. Şampiyonluk kutlaması Kastamonu'da yaşanmış bir olay değildi daha önce hamdolsun bu bize nasip oldu ve bu bizi çok onurlandırdı, gururlandırdı. Bu yüzden de çok mutluyuz. Şampiyonluğu bütün Kastamonu'lulara hediye etmiş olduk. Bu da bizim için büyük bir başarı ve büyük bir onur "şeklinde konuştu.

2 yıllık süreçte yakalanan başarıda en büyük etkenin birlik beraberlik ve takım ruhu olduğunu kaydeden Başkan Mahir Altıkulaç: "Biz çok önemli bir yönetim kurduk. Kurduğumuz güçlü yönetim ile, hocamız ile, teknik heyetimiz ile, futbolcularımız ile biz bu büyük başarıyı elde ettik. Biz hiç bir zaman birbirimizden kopmadık. Belediye başkanımız maddi ve manevi olarak her zaman arkamızda oldu. Valimiz, bütün kurumlar bize hep destek oldular. Maddi olmasa bile manevi destekleri oldu. Bu bize her zaman bir güvence olmuş oldu. Futbolcularımızın devamlı olarak yanlarında olduk. Futbolcularımızla diyaloglarımızı devamlı sürdürdük. Bütün deplasmanlara yönetim olarak gittik. Takımla birlikte her türlü dertlerimizi paylaştık. Futbolcularımızın maaşlarını, primlerini günü gününe vermeye çalıştık. Bu da karşılıklı bir güven oluşturdu. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettik ve sonunda başarıya hep birlikte ulaştık. Biz bu şekilde şampiyon olduk" dedi.

Taraftarların her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Mahir Altıkulaç: "Taraftarlarımız bizim baş tacımız. İstanbul'daki taraftarlarımız ayrı bir ekip olarak geldiler, Kastamonu'daki taraftarlarımız en zor günlerde en uzak deplasmanlara gelmeye çalıştılar. Şampiyon olmamızdaki en büyük nedenlerden biri taraftarlarımızdır" şeklinde konuştu.

Gelecek planlamaları hakkında da bilgiler veren Başkan Mahir Altıkulaç: "Biz bu sene alt yapı takımları kurduk, mecburduk zaten. 120 tane sporcu öğrencimiz var bunla birlikte alt yapıya çok önem veriyoruz. Bizim kulübümüzün bir borcu yok. Biz yeniden bir yapılanmaya gittik. Bu Kastamonu'daki iş adamlarının sayesinde oldu. Borcumuzun olmaması bizi daha da rahatlattı. Kulübümüze gelir getirici çalışmalarımız var. İnşallah önümüzdeki sezon için yatırım yapacağımız projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde inşallah bunu basınla paylaşırız. Alt yapıda sıkıntımız yok. Alt yapıya bundan sonra daha da önem vereceğiz. 2. Lig'in zorluklarını biliyoruz. Daha profesyonel olmak zorundayız. Yeniden bir yapılandırmaya gideceğiz. Yönetim olarak kadromuzu daha da genişletip 2. Lig'de başarılı olmak için çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Servisi