Şenpazar Belediyesinden toplu açılış töreni ve halk konseri

Kastamonu'nun Şenpazar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış töreni ve halk konseri gerçekleştirilecek.

  • 1678
Şenpazar Belediyesinden toplu açılış töreni ve halk konseri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şenpazar Belediyesi Cem Çınar Başkanlığında ilçede projelendirilen; Belediye Sosyal Tesisleri, Belediye Düğün Salonu, iki adet Çocuk Parkı, Asfalt Depolama Tankı, Sati Kaplama Asfalt Aracı, İçme Suyu Deposu ve 12 odalı 30 yatak kapasiteli Belediye Konuk Evi gibi ilçenin çehresini değiştiren bir çok hizmetin toplu açılışı gerçekleştirilecek.

"Toplu açılış töreni ve halk konseri 6 Eylül'de gerçekleşecek"

Şenpazar Belediyesince ilçeye kazandırılan hizmetlerin resmi açılış töreni, 6 Eylül Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanında gerçekleşerek, ilçede bir ilk yaşanacak.

"Halk Konseri ile Şenpazarlılar coşku dolu bir geceye tanık olacak"

Yapılan hizmetleri ödüllendirmek isteyen Şenpazar Belediyesi 'Halk Konseri' ile muhteşem bir geceye imza atmaya hazırlanıyor. Kastamonu Sanat Kurulu üyesi 11 Kastamonulu sanatçının sahne alacağı halk konserinde, Şenpazarlılar müziğe doyacak. Halk konserinde sahne alacak Yılmaz Cesur, Halide Göksoy, Kastamonulu Seyfi, Ahmet Aykın, Hüsnü Kemerci, Azdavaylı Hasan, Dobra Fatoş, Hüseyin Subaşı, Kastamonulu Erdo, Kastamonulu Kazım ve Birsen Sömek gibi Kastamonu'nun sevilen 11 sanatçısı, bir gecelik sahneyi ortak paylaşarak muhteşem müzik şöleni yaşatacaklar.

"Tüm hemşehrilerimiz Şenpazar'a davetli"

Yapılacak hizmetlerin açılış töreni için konuşan Şenpazar'ın sevilen Belediye Başkanı Cem Çınar, tüm Kastamonuluları Şenpazar'a davet etti.

Çınar; "Göreve geldiğimiz ilk günden beri tek derdimiz Şenpazar oldu. İlk görev günü heyecanıyla yaklaşık 3.5 yıldır sürdürdüğümüz Şenpazar Belediye Başkanlığı görevimde ekibimle birlikte ilçemiz için canla başla çalışarak, Belediye Sosyal Tesisleri, Belediye Düğün Salonu, iki adet Çocuk Parkı, Asfalt Depolama Tankı, Sati Kaplama Asfalt Aracı, İçme Suyu Deposu ve Belediye Konuk Evi gibi bir çok projeyi tamamlamayı başardık. İlçemiz için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Tüm hemşehrilerimizi açılış törenimiz ve halk konserimiz için ilçemize davet ediyorum" dedi.

Mehmet SALMAN