Spor okulları açıldı

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılışı renkli törenle gerçekleşti.

  • 2000
Spor okulları açıldı

Kastamonu'da 21 branşta eğitim verecek olan GSB Spor Okullarının açılış töreni Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından GSB Spor Okullarının Kastamonu'da her yıl çıtasını daha da yukarılara taşıyarak bir marka olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, bu yaz döneminde 21 branşta eğitim verecek olan GSB Spor Okullarının sporun tabana yayılmasında en önemli etken olduğunu vurguladı.

GSB Spor Okullarında eğitim gören her bir öğrencinin çok değerli olduğunu belirten İl Müdürü Asrak, gelecekte buradan yetişecek sporcuların ilimizi ve ülkemizi temsil edeceğini söyledi.

GSB Spor Okullarının yaz döneminin hayırlı olmasını dileyen Asrak ayrıca, antrenörlere ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılış töreninde sporcu ve öğrenciler son derece renkli ve eğlenceli bir gün geçirdi.

Katılımcılar kendileri için kurulan okul öncesi spor şenliği parkurunda, penaltı atma, bilek güreşi, minder kapmaca, halat çekme, ayak tenisi, çuval yarışı, masa tenisi, çember yarışı, satranç, matrak, fasulye torbası ve mini golfle keyifli ve çekişmeli anlar yaşadı.

Gençlik Merkezinin de tanıtım standının hazır bulunduğu etkinlikte Gençlik liderleri sporcu ve öğrencilere Gençlik Merkezinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Hizmet Müdürleri İbrahim Ömeroğlu, Efgan Dağlı, Şube Müdürleri Engin Kaya, Adem Keloğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Akıllı, İl Müdürlüğü çalışanları, antrenörler ve sporcular ile GSB Spor Okulları öğrencileri katıldı.