TÜGVA'dan Vakıf Okulu Projesi

Türkiye Gençlik Vakfı Kastamonu İl Temsilciliği, Ortaokul öğrencilerine yönelik "Vakıf Okulu" projesini başlattığını açıkladı.

  • 793
TÜGVA'dan Vakıf Okulu Projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Proje kapsamında 20 erkek ve 20 kız olmak üzere toplamda 40 öğrenci haftada bir gün sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayıcı eğitimlerden geçecek.

TÜGVA İl Temsilcisi Burak Arslan yaptığı açıklamada gençlerin günümüzdeki en büyük sorunlarından birisi olan asosyallik ve internet bağımlılığının önüne geçebilmek adına böyle bir proje tasarladıklarını söyledi.

TÜGVA bünyesinde her hafta cumartesi yapılacak eğitimlerde spor, dil eğitimi, Kur'an-ı Kerim, satranç eğitimi gibi başlıklarda gençlerin kendilerini geliştirme imkanı bulacaklarını belirten Arslan, ayrıca kültürel ve bilimsel gezilerle programın daha zengin bir hale geleceğinden bahsetti. Bütün bu imkanların gençlere ücretsiz olarak sunulacağının altını çizen Arslan, velilerin gençleri bu programa katılmak için teşvik etmelerini beklediklerini söyledi.

Vakıf Okulu projesi eğitim-öğretim yılının ikinci döneminden itibaren yürürlüğe girecek. Kayıtlar için son tarih ise 9 Şubat Perşembe.

Türkiye Gençlik Vakfı bütün gençleri bir kez daha TÜGVA ile eğlenirken öğrenmeye davet ediyor.