'Türkiye öncülüğünde yaptırım uygulanmalı'

YRP İl Başkanı Demir, 'Katil İsrail'le ilgili iktidardan şu an için beklentimiz üslerin kapatılması, Türkiye öncülüğünde D8 ülkeleriyle yaptırımların kullanılmasıdır.' dedi.

  • 844
'Türkiye öncülüğünde yaptırım uygulanmalı'

Yeniden Refah Partisi ekim ayı il divan toplantısı Kastamonu'da bir restaurantta yapıldı.

Büyük bir coşku içinde gerçekleşen il divan toplantısına, Genel Başkan Yardımcısı M. Fatih Uğurlu, İl Müfettişi İbrahim Ece, Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir ve parti üyeleri katıldı.

'Türkiye öncülüğünde yaptırım uygulanmalı'

İl Başkanı Demir, "İktidar miting yapmaz icraat yapar, bugün Filistinli kardeşlerimizi bebek yaşlı kadın demeden katleden katil İsrail, Filistin'i haritadan silmeye çalışmaktadır. Siyonist inanışları gereği hedefleri Türkiye topraklarının da içinde olduğu büyük İsrail'i (arzı mev-ud) kurmaktır. Bugün onları orada durduramazsak yarın ülkemizin de içinde olduğu bu topraklarda yeni bir kanlı savaş maalesef bizleri beklemektedir. İktidardan şu an için beklentimiz Malatya Kürecik radar üssünün ve Adana İncirlik üssünün kapatılmasıdır. Türkiye öncülüğünde D8 ülkeleriyle yaptırımların kullanılmasıdır." dedi.

İl divan toplantısı sonrası Diyanet-Sen ve Memur-Sen ziyaretinde, Başkan İrfan Bakır ve Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu ziyaret edildi.

Toplantı esnaf ziyareti ile son buldu.