Uğur Alemdar, Merkez İlçe Başkan Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Merkez İlçe Başkan Adayı Uğur Alemdar Cumartesi günü gerçekleşecek olan Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde iddialı açıklamalarda bulunarak yeni bir değişimin temsilcisi olacaklarını kaydetti.

  • 1015
Uğur Alemdar, Merkez İlçe Başkan Adayı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP MERKEZ İLÇE BAŞKAN ADAYI ALEMDAR;"YENİ BİR DEĞİŞİMİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIZ"

CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı’nda başkanlık seçimleri öncesinde aday çalışmaları hız kazandı. Mustafa Başesgioğlu ve Alibey Yavuz’un ardından merkez ilçe başkanlığı için adaylığını resmen açıklayan Uğur Alemdar Kastamonu’da siyasete yeni bir soluk, yeni bir jenerasyon getireceklerini kaydetti.

Mahalle ve köy delege seçimlerinin CHP’ye yakışır olgunluk ve demokrasi şöleni içerisinde tamamlandığını söyleyen Uğur Alemdar, Cumartesi günü gerçekleşecek olan CHP Merkez İlçe Kongresi öncesinde yönetim kurulu adayları birlikte başkan adaylığını açıkladığını kaydetti.

Mevcut Merkez İlçe Başkanı İlhan Demir’în kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından aday olmaya karar verdiğine dikkat çeken Alemdar: “Amacımız merkez ilçe yönetimi olarak ilk başta tüm örgütümüzle beraber köylerimizin sorunlarını taşımaktır. Sonraki süreçte ise Kastamonu merkez belediyesinin CHP’ye kazandırılmasıdır. Bu konuda iddialıyız ve bu iddiamızı gerçekleştireceğimize yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı ise şu ana kadar 11 ilçede kongreleri tamamladıklarını söyledi. Merkez İlçe Başkan Adayı Uğur Alemdar’ı desteklediklerini ifade eden Muzaffer Bıyıklı: “Şimdiye kadar uyum içerisinde çalıştığımız, bundan sonra ise uyum içerisinde çalışacağımıza inandığımız Uğur Bey’in etrafında birleştik. Diğer adaylarımız ile birlikte partimizin başarısı için bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)