Ülkü Ocakları merkez binası açıldı

Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı merkez binasının açılışı yapıldı.

  • 955
Ülkü Ocakları merkez binası açıldı

Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı merkez binasının tadilatının tamamlanmasının ardından açılışı yapıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ülkü Ocakları merkez binası açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Ülkü Ocakları'nın Türk gençliği için öneminden ve hedeflerinden bahsederek, vatan millet için canını sakınmayan gençlerin yetiştiği Ülkü Ocakları, Türk Milletine geçmişteki hizmetlerinden aldıkları güçle gelecekte sayıları artarak hizmetlerine devam etmelerini temenni etti.

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu ve MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, Ülkü Ocakları'nın milli ve manevi değerleri muhafaza eden bir kuruluş olduğunu vurguladı.

Ülkü Ocakları merkez binası açıldı

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanı Yusuf Ekşioğlu, Ülkü Ocakları Kastamonu İl Teşkilatı olarak; milli ve manevi şuura sahip, kötü alışkanlıklardan uzak, mukaddesatına bağlı bir gençlik yetiştirmek için yapmış oldukları faaliyetlerden ve Kastamonu Ülkü Ocakları'nın hizmetlerinden bahsederek, mücadelelerinde hiçbir engel tanımayacaklarını, yılmayacaklarını, yıkılmayacaklarını, fitneye karşı omuz omuza mücadele edeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından dualarla birlikte kurdela kesilerek Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı merkez binasının açılışı gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları merkez binası açıldı

Bina içinde incelemelerde bulunan katılımcılar, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Programa, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, MHP Genel Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Güzide Çıpan, Ülkü Ocakları Kastamonu il yönetimi, MHP il teşkilatı üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Ülkü Ocakları merkez binası açıldı