ultrAslan, Eurocup Finaline Gidiyor!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı 27 Nisan Çarşamba akşamı İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Eurcocup final maçı oynayacak.

  • 569
ultrAslan, Eurocup Finaline Gidiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörü Mehmet Kayaçal yaptığı yazılı açıklamada, bu sezon Avrupa Basketbolunun en büyük ikinici kupası olan Eurocup'ta final oynama başarısını gösteren ilk ve tek Türk Takımı olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın 27 Nisan Çarşamba akşamı İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı Eurcocup Final maçında her zaman olduğu gibi Galatasaray'ımızı yalnız bırakmayacağız.

Bizler için Galatasaray sadece Futbol Kulübü'nden ibaret değildir. Galatasaray tüm branşlarıyla birlikte bir bütün olarak spor kulübü'dür. Bu yüzden futbolda bu sezon istediğimiz sonuçları alamasak bile, basketbolda elinden geleni sonuna kadar yapan erkek basketbol takımımızın yanında olacağız. Türkiye'yi Avrupa arenasında başarıyla temsil eden Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızı, bu önemli final maçında, bizimle birlikte yalnız bırakmak istemeyen tüm renktaşlarımızı da bekliyoruz.

Bizimle birlikte maça gelmek isteyenler; 0 553 108 1905 numaralı telefondan ve sosyal medyadaki resmi hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirler . Bu tarihi ana tanıklık etmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız. Avrupa'da final oynayan Bayan Voleybol Takımımızı final maçında nasıl yalnız bırakmadıysak, basketbol maçında da taraftar olarak üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağız. Kastamonu'daki tüm renktaşlarımızı salonda Tek Bilek Tek Yürek olmaya davet ediyoruz" dedi.