Üniversiteli öğrenciler AK Gençlik Festivali'ne katıldı

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri Üniversiteli AK Gençlik Festivali'ne (ÜNİAKFEST) katıldı.

  • 1352
Üniversiteli öğrenciler AK Gençlik Festivali'ne katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığınca Volkswagen Arena'da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde (ÜNİAKFEST) 81 ilden gelen gençlerle buluşarak önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları da sabahın erken saatlerinde yer aldığı programda 200 gencin katılımıyla Kastamonu'nun adını duyurdu ve alandaki enerji ve coşkuya ortak oldu.

Sabahın erken saatlerinde başlayan ÜNİAKFEST, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla enerji ve heyecan en üst seviyeye çıktı. 81 ilden Volkswagen Arena'ya gelen binlerce üniversiteli öğrenci, Sinan Akçıl, Dj Erdem Kınay, Irmak Arıcı, Cengiz Kurtoğlu ve Sakiler grubu gibi sanatçılar, birbirinden güzel eserleri ve şarkılarıyla etkinliğe unutulmaz anlar yaşattı.

"Türkiye Yüzyılı İstiklal Yolundan geçer" sloganıyla Kastamonu'ya vurgu yapan Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Oğuzhan Sayıkoğlu, her programda Türkiye Yüzyılı'nın mimarı, gençliğin lideri Cumhurbaşkanının her zaman yanında bulunduklarını ifade ederek, "Bugün tekrar ve tekrar Reisimizin, Cumhurbaşkanımızın, Kastamonu gençliği olarak her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyorum. Kastamonu gençliği Liderine Cumhurbaşkanına sonuna kadar inanıyor ve güveniyor, her ne olursa olsun kendilerini  yalnız bırakmayacak ve yeni Türkiye, büyük güçlü Türkiye'nin inşası yolunda taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağımızın sözünü veriyoruz. Bugün bu etkinliğe katılan tüm öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.