'Üretken belediyecilik' parolasıyla yola çıktık'

Ziyaretlerini kesintisiz sürdüren MHP Belediye Başkan adayı Aydın, site ve apartman toplantılarını sürdürüyor. Aydın, 'Üretken belediyecilik' parolasıyla yola çıktık.' dedi.

  • 537
'Üretken belediyecilik' parolasıyla yola çıktık'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, Kuzeykent Akademi Sitesi ile Doğakent Sitesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla kucaklaşan Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, samimi sohbetleri, güler yüzleri dua ve destekleri için hemşerilerine teşekkür etti.

‘Üretken Belediyecilik’ parolasıyla yola çıktıklarının altını çizen Aydın, insan odaklı hizmet anlayışıyla Kastamonu’yu kültür mirasına sahip çıkan, çevreci, ihtiyaçlara cevap veren, yeni projeler üretebilen, imar ve şehircilik uygulamalarıyla parmakla gösterilen bir il konumuna getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Belediye meclis üyesi adayları, MHP İl ve İlçe teşkilatlarının da yer aldığı halk buluşmalarında vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinleyen Yüksel Aydın, vatandaşlarla da sohbet etti.

Toplantılarda vatandaşlara söz veren Yüksel Aydın, mahallelerin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında detaylı bilgi edindi.

Mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandıran Aydın, çözüm önerilerini paylaşarak birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Vatandaşlara Kastamonu'da hayata geçirmeyi düşündüğü plan ve projelerinden de bahseden Başkan adayı Aydın, “Meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ve teşkilatımızla birlikte hemşehrilerimizle bir araya geldik. Hemşehrilerimizin dua ve desteklerine talip olduk. Samimi sohbetleri, güler yüzleri dua ve destekleri için hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hayata dokunan projelerle halkın karşısına çıktıklarını, hayata geçirecekleri projeleri finansmanlarıyla birlikte düzenlenecek lansman toplantısında açıklayacaklarını kaydeden Aydın, projelerin mahallelerin dokusuna göre hazırlandığına dikkat çekti.

‘Üretken Belediyecilik’ parolasıyla yola çıktıklarının altını çizen Aydın, insan odaklı hizmet anlayışıyla Kastamonu’yu kültür mirasına sahip çıkan, çevreci, gerçekçi ihtiyaçlara cevap veren, yeni projeler üretebilen, imar ve şehircilik uygulamalarıyla parmakla gösterilen bir il konumuna getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Vatandaşların projelerle ilgili sorularını yanıtsız bırakmayan Aydın, “Ulaşım ile ilgili yeni bir çalışma yapacağız. Şehir içi ulaşımda yaşanan sıkıntıları iyi biliyoruz. Toplu taşımada belediye olarak kendi filomuzu kuracağız. Yeni filo ile toplu taşımanın girmediği sokak kalmayacak ve mesafeye göre ücret politikası uygulayacağız. Belediyemize ait çocuk bakım evlerimizin sayısını arttırarak tüm mahallelerimizde yaygınlaştıracağız. Gece çalışan vatandaşlarımız için bazı mahallelerimizde gece kreşleri açacağız. Hilal kartın kapsamını genişleterek alışveriş yapılabilen bir kent kart haline dönüştüreceğiz. Belediyemiz bünyesinde muhtarlar masası kuracağız ve muhtarlarımız mahallelerinin problemlerini aracısız çözebilecekler. Belediyemizin yüz akı olan Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi’nin sayısını tüm mahallerimizi kapsayacak şekilde arttıracağız. Her mahallemize gençlerimizin faydalanmaları için spor kompleksleri inşa edeceğiz. Mahallelerimizde bulunan dar gelirli ailelerimize yardımlarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Pek çok projemiz var ama en önemsediğimiz projelerimizden bir tanesi de danışmanlık ofislerimiz olacak. Ankara veya İstanbul’a gidecek hemşehrilerimiz oralarda ihtiyaç duyduklarında Kastamonu Belediyesini yanlarında bulacaklar. Ofislere başvurarak tüm sorunlarını çözebilecekler. Danışmanlık ofisi projemizi gerçekten çok önemsiyoruz. Özellikle hastane işleri için büyükşehirlere giden vatandaşlarımızın işlerini ofislerimiz aracılığıyla kolaylaştıracağız.” dedi.

Kastamonu’da hayata geçirilmesi için alınacak her kararın ortak aklın ürünü olacağını ifade eden Aydın, “Kastamonu’muzda 31 Mart itibariyle alınan kararlar halkımızın desteği ile hayata geçecek. Projelerimiz hemşehrilerimizin desteği ile yükselecek. Projelerimiz her kesimden vatandaşımızı rahatlatacak. Hiçbir zaman biz yaptık oldu demeyeceğiz. Memleketimiz için herkes el birliğiyle, güç birliğiyle ortak akılla var gücüyle mücadeleye devam edeceğiz. Kastamonu’muzun kalkınması ve gelişimiyle ilgili her fikre önem vereceğiz. Biz her şeyden önce Kastamonu’muzun gelişmesi, büyümesi, hemşehrilerimizin yaşadığı sorunların bir an önce çözülmesi noktasında inisiyatif alan bir yönetim tarzını benimseyeceğiz. Dolayısıyla söz söyleyecek, çözüm üretebilecek, proje sunabilecek tüm vatandaşlarımızın katkıda bulunmasını da biz önemsiyoruz. Katıldığımız her ortamda söylüyoruz. Biz her şeyi bildiğimizi iddia etmeyeceğiz. Her şeyi çok bildiğini zanneden, iddia eden çok yanılır. Biz yanılanlardan olmayacağız. Amaç memleketimize hizmet etmek.” ifadelerini kullandı.