Vali Çakır Seydiler'i ziyaret etti

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Seydiler ilçesini ziyaret etti.

  • 962
Vali Çakır Seydiler'i ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Seydiler İlçesine giden Vali Avni ÇAKIR, ilk olarak Seydiler Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek İlçe Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa’dan İlçe de yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Sonrasında Seydiler Belediye Başkanlığı binasına giderek Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan ile görüştü.

Vali Çakır; İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şehit Şerife Bacı Kültür Evi, Proje İmam Hatip Lisesi ve yeni açılacak olan Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MAKAMDA OTURMAKTAN DAHA ZİYADE SAHADA

İlçe ziyaretinde bölge halkı ve esnaflarla bir araya gelen Vali Avni Çakır, esnaflara bol kazançlar diledi.

Göreve başladığı gün “Makamda oturmaktan ziyade sahada ve vatandaşlarımızın arasında olmaya özel önem vereceğiz” diyerek Kastamonu’da yeni bir yönetim anlayışının sinyalini veren Vali Avni Çakır, bu söyleminin gereği sahadaki çalışmalarına hızla devam ediyor.

İLK HARÇ VALİ AVNİ ÇAKIR’DAN

Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan’ın yakından ilgilendiği, tüm alt-üst yapısını tamamladığı Küçük Sanayi bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Avni Çakır, Seydiler ilçesine büyük katkılar sağlayacak Hayvan Pazarı Temel Atma Törenine katılarak, Seydiler’e ve bölgeye hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve ilk harcı attı.