Vidinlioğlu'dan FETÖ çıkışı!

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, gündeme bomba gibi düşen önemli mesajlar verdi.

  • 1625
Vidinlioğlu'dan FETÖ çıkışı!

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Belediye Meclisi'nin Kasım ayı ilk oturumunda gündeme bomba gibi düşen önemli mesajlar verdi.

Başkan Vidinlioğlu, FETÖ başlığı altında verdiği mesajlarda, Kastamonu'nun geçmişte FETÖ'nün en güçlü olduğu yerlerden birisi olduğuna vurgu yaparak “öyle zannediyorum ki yine bir kıpırdanma başladı” dedi.

Nasrullah Gazetesi'nin haberine göre, Belediye Başkanı Vidinlioğlu, FETÖ başlığı altında şu cümleleri kullandı:

“Son 3-3,5 aydır belediye ve belediye çalışmaları üzerine örtülü bir şekilde hem sosyal medyadan, hem de basından muhalif paylaşımlar görüyorum. Tabi bunda çok fazla iyi niyet aramak mümkün değil. Bu sanki bir yerlerden düğmeye basılmış gibi birdenbire başladı. Özellikle Kastamonu, FETÖ'nün en çok güçlü olduğu yerlerden bir tanesiydi. Öyle zannediyorum ki yine bi kıpırdanma başladı. Tabi beni asıl üzen şey; FETÖ'den soruşturma geçirmiş insanlarla birlikte hareket eden bazı siyaset erbabı. Aslında erbabı da dememek lazım esnafı demek lazım. Ben buradan uyarı vazifemi yapayım. Bıldır yediğiniz hurmaların akıbeti bugünlerde meydana çıkar ama bugün yediğiniz hurmalar da önünüze 3 gün sonra gelir. Bu konuda, bu dirsek temasında olanlara sesleniyorum. Akıllarını başlarına alsınlar, altında kalırlar. Bunu bilip sessiz kalanlarda bunun altında kalırlar. Onun için, bundan sonrası için herkes ayağını denk alsın. Ben hiç kimsenin kalbini kırmadan 2,5 yıldır, seçim dönemini de içine alırsak 3 yıldır aktif siyasetin içindeyim. Hiç kimseyle çok fazla kavga ve gürültü etmedik. Siyasetin cilveleri ara ara bazen birbirimize laf söylediğimiz oldu. Onun için zannedilmesin ki, ben siyasette çok yeni olduğum için bazı şeyleri fark etmiyorum, ben kimin derdi ne yürüyüşünden biliyorum. Onun için buradan tekraren söylüyorum, FETÖ'den soruşturma geçirenlerle dirsek temasına geçip belediye aleyhine yapılan, şahsım aleyhine yapılan yayınlara ön ayak olanlar ayağınızı denk alın, bunun altında kalırsınız. Bunu bilip de göz yumanlar siz de altında kalırsınız. Burası belediye meclisi, ben de belediye başkanıyım. Bu konuda belediye meclisinde belki parti adı telafuz etmek çok doğru değil ama bu konuda en erken tavır gösterenlerden bir tanesidir Milliyetçi Hareket Partisi. Ne FETÖ'ye, ne de FETÖ'nün artıklarına Kastamonu'da ekmek yok, herkes ayağını denk alsın. Herhalde mesajım gerekli yerlere gitmiştir. Bundan sonrasında da sıkı takipte olduğumun bilinmesini isterim.”