'Yüksel Aydın, mertçe açıkla'

Tahsin Babaş, 'Sayın Yüksel Aydın, 2019'dan beri diline doladığın ve hiçbir şekilde aslı astarı olmayan ithamlarınla ilgili elinde ne tür bilgi belge varsa mertçe açıkla.' dedi.

  • 1912
'Yüksel Aydın, mertçe açıkla'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, Honsalar ve Akmescit Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda konuştu.

Miting havasındaki toplantıda büyük bir ilgi coşku vardı. Babaş buradan diğer adaylara sert mesajlar verdi: "Anamızın ak sütü gibi temiziz." dedi.

Babaş, "Sayın Yüksel Aydın, 2019'dan beri diline doladığın ve hiçbir şekilde aslı astarı olmayan ithamlarınla ilgili elinde ne tür bilgi belge varsa mertçe açıkla. Ortaya ve boşluğa konuşma. Söylediklerinin ne halk ne de bizim nezdimizde hiçbir geçerliliği yok. Tıpkı 2019'daki gibi Cumhur İttifakının ruhuna zarar vermemek adına sana laf etmedim. Fakat seçimi kaybediyor olmanın vermiş olduğu hezeyan ile ne söylediğinin farkında değilsin. Siyaset mertçe yapılır, doğru söylenir ve ne belge varsa paylaşılır. Sende ne mertlik var ne doğru bilgi var ne de belge var. Biz işimize bakıyoruz seçime odaklandık. Çamur çukur siyaseti yapmıyoruz. Seni de dürüstlüğe davet ediyorum." diye konuştu.

"Yapmış olduğun ithamlarla ilgili anamızın ak sütü gibi temiziz"

Babaş, "Devam eden tek dava sana açmış olduğum iftira davası. İftiralarına seni ciddiye aldığım için değil, Kastamonu halkına saygımdan cevap verdim. Benim senin iftiralarınla harcayacak vaktim yok. Kastamonu’ya hizmet etmek ve gerçek belediyeciliği şehre kazandırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bizi çekmeye çalıştığın kirli siyaseti görüyorum ve seni layık olduğun yerde bırakıyorum.
Bir tarafta da Baltacı’yla Moskof Hikmet var! Seni bu halk milletvekili yaptı, bıraktın, milletin iradesini, yok saydın belediye başkanı adaylığına soyundun! Ne var belediye başkanlığında, rant mı var? Neden milletvekilliğini yapmıyorsun, neden bu millete verdiğin sözü tutmuyorsun, neden bu millete riyakârlık yapıyorsun? Yapsana milletvekilliğini!" diye konuştu.

AK Parti Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, şöyle devam etti:

"Değerli hemşehrilerim, inanmayın bunlara, bunlar çamur siyaseti yaparlar, hizmeti düşünmezler! Hep insanları kandırırlar, siz kanmayın bunlara. 31 Mart'ta hepsine gereken cevabı sizler sandıkta vereceksiniz. Bunlarla kaybedecek zamanımız yok, insanımız hizmet bekliyor, şehrimiz hizmet bekliyor. Gerçek hizmetkârınız burada, ben hep size hizmetkâr oldum, bundan sonrada sizlere hizmetkâr olmaya devam edeceğim."