Kastamonuspor, ilk yenilgisini aldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, İskenderun'la karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, ilk yenilgisini aldı.

  • 1978

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sahasında İskenderun'la karşı karşıya geldi.

Kastamonu Gazi Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısının 7. dakikasında İskenderun oyuncusu Süleyman Güneş'in attığı golle İskenderun 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 33. dakikasında Kastamonusporlu oyuncu Yusuf Türk'ün attığı golle beraberliği yakalayan temsilcimiz ilk yarıyı 1-1 berabere bitirdi.

İkinci yarının 66. dakikasında Zahit Fındık'ın attığı golle temsilcimiz Kastamonuspor 2-1 öne geçti.

Rakip takım oyuncusu Kutay Yokuşlu'nun 68. dakikada kaydettiği golle 2-2 beraberlik yaşandı.

77. dakikada İskenderunlu oyuncu Muhammed Demirci'nin golüyle 3-2 öne geçen rakip takım, 83. dakikada Kutay Yokuşlu'nun attığı golle 4-2 öne geçti.

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor 90+7. dakikada İlyas Kubilay Yavuz'un kaydettiği golle skoru 3-4'e getirdi.

Karşılaşma İskenderun'un galibiyetiyle 4-3 sona erdi.

Bu sonuçla temsilcimiz GMG Kastamonuspor ligteki ilk yenilgisini almış oldu.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

Yorumlar 1
cancanan 12 Kasım 2023 18:57

İlk yenilgiyi almak aslında iyidir. İlk yenilgiyi almak kaygısıyla ve gergin psikolojilerle oynanan kapalı futbol yerine daha rahat ve hep hücumu düşünen bir futbol anlayışıyla devam edeceklerdir. Gelecek hafta son sıradaki Uşakspor ile deplasman maçı var. Muhtemelen oradan galibiyetle dönülür. Ondan sonra işler yoluna girer. Amed daha önce belirttiğimiz gibi takılmaya müsait bir takım. Bir çok maçta puan kaybedecektir bunu yorumlarımda ifade etmiştim. Ve öyle de oluyor. Öyle seri galibiyetlerle alıp sürükleyecek bir kadroları yok. Esas rakip Iğdır ve Isparta olacak gibi fakat tabi Amed de güçlü. Ligin son haftaları heyecan dorukta olacak. Her takım puan kaybediyor bunlar normal üzülmeye karamsarlığa gerek yok. Bir iki mevkiye takviye gerekebilir. Kastamonusporumuza başarılar.

Bakmadan Geçme