Arabacı, Çınar'ı sert sözlerle eleştirdi

MHP eski Taşköprü İlçe Başkanı Mustafa Arabacı, MHP Milletvekili adayı Emin Çınar'ı sert sözlerle eleştirdi.

  • 2930
Arabacı, Çınar'ı sert sözlerle eleştirdi

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu'dan milletvekili çıkaramadı.

Bugün sosyal medya hesabından açıklama yapan Emin Çınar'ı eleştiren MHP eski Taşköprü İlçe Başkanı Mustafa Arabacı, "Gönüldaşlarımızı 'nefsine uyanlar' diye hala bölmeye çalışırsan kimse senden emin olmaz. Biz sana ne deriz?" ifadelerini kullandı.

Mustafa Arabacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle söyledi:

"Sadakat ülkücü bir erdemdir. Siyasette riya yapabilirsiniz, ticarette riya yapabilirsiniz, sevginiz de dahi riya yapabilirsiniz. Öleceğini bilen ve bu sebeple en az ölüm kadar ebedi bir fikre iman edenler riya taşımaz. Sen merkezde Şahin olmaz der, Tosya'da özü sözü bir olan Urgancı'ya sarılmaz, Taşköprü’de Arabacı'nın önüne, işine taş koymaya çalışır, çelik gibi ülkücü kadroları kırar, döker, kenara iter, ben, ben, ben debdebesinin peşine düşersen kimse senden Emin olmaz. İnandığını yaşamaz üstüne kendi doğruna iman bekler, üstüne üstlük omuzları üstünde yükseldiğin gönüldaşlarımızı açıklaman ile 'nefsine uyanlar' diye hala bölmeye çalışırsan biz sana ne deriz? Sandıkta ülkücü bir erdem olan sadakatten geri durmadık. Senin Ilgaz Dağı'nın zirvesine taşıdığın egona rağmen biz 'aklı hep Türkiye olanın' işaret ettiği menzile koştuk. 'Lider ne derse o' dedik.

Bunu bil; Verdiğimiz oy sana değil üç hilale idi! Allah'tan bu dualı hareketin yolbaşçıları, gereğini yapmaktan vazgeçmemiştir. Kimsenin kendi evimizde bize kiracı muamelesi yapmasına, gönül kırıp,
nefsine uymasına bakmıyoruz. Kılıçkıran'dan bu yana yürüyen bu kervanda durmaya ve günü geldiğinde bu kervan için ölmeye hazırız. İşte bundan emin ol."