Askere ve Şehit Ailelerine Ücretsiz Yemek

Kastamonu'nun Daday ilçesinde bir lokantacı terör olaylarına tepkisini askere ve şehit yakınlarına ücretsiz yemek vererek gösterdi.

  • 535
Askere ve Şehit Ailelerine Ücretsiz Yemek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Daday’da, lokantacılık işiyle uğraşan Satı Tiftik, son günlerde artan terör olaylarına tepki göstererek işyerine, ‘Askere ve şehit ailelerine yemek bedava’ ilanı astı.

“VATAN HEPİMİZİN VATANI, BAYRAK HEPİMİZİN BAYRAĞIDIR”

Vatanı korumak üzere askere gelerek, anne yemeklerinden mahrum kalan gençleri ev lezzetiyle buluşturmak istediğini dile getiren Tiftik, “Biz son zamanlarda yaşanan terör olaylarına tepki olarak böyle kampanya yapmaya karar verdik. Dükkânımız küçük ama kalbimiz büyük. Askere, vatana, sevdamız saygımız büyük. Asker hepimizin askeri, vatan hepimizin vatanı ve bayrak hepimizin bayrağıdır. Vatanımızı koruyan, bizleri koruyan ve bu uğurda şehit olmayı bile göze alan askerlerimiz, Türkiye'nin neresinde olursa olsun lokantamıza gelerek bedava her istediğini yiyebilir''dedi.

Çevre esnaf ve arkadaşlarının da desteğini alan Tiftik, her esnafın camlarına Türk Bayrağı asarak teröre tepki göstermesini isteyerek, kendisinin Daday‘da başlattığı bu kampanyayı diğer il ve ilçelerde de başlaması gerektiğini vurguladı.

SERKAN YILMAZ (İHA)