Babaş'tan tekstil OSB sözü

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Tekstil OSB için ne gerekiyorsa yapacağız.' dedi.

  • 668
Babaş'tan tekstil OSB sözü

Seçim için son haftaya girdiğimiz şu günlerde adaylar yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş orman ürünleri sanayisinden tekstile birçok sektörü ziyareti sonrası açıklama yaptı.

Kalkınma vurgusu yaptığı açıklamasında Babaş, "Tekstil OSB için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Babaş, "'Ülkesini en çok seven, ülkesi için çalışan ve üretendir' ilkesinden hareketle işçisinden iş insanına, öğrencisinden emeklisine, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine, yediden yetmişe her bir insanımız şehrimiz ve ülkemiz için üretiyor, emek veriyor, değer katıyor. Biz insanımızı, şehrimizi, ülkemizi çok seviyoruz. Bu sevgiyi paylaşarak büyütüyoruz.

Şehrimizin her bir üreticisi, sanayicisi, esnafı ve 7’den 70’e her kesimiyle birebir görüşmeye, hasbihal etmeye devam ediyoruz. Uzun bir yolculuğa hep birlikte çıkacağız, bunlar son hazırlıklar. Sonrası emek, sonrası gayret ve nihayet başarı. İnanıyoruz ki kader gayrete âşıktır.

Her sektörü birebir ele alacağız. Tekstil alanında alabileceğimiz çok güzel bir yol var. Tekstilcilerimiz ile Kastamonu’da tekstilin geleceğini konuşarak çözüm yollarımızı anlattık. Güçlü bir tekstil sanayisi için yatırım hamlelerimiz hazır. Tekstil OSB için ne gerekiyorsa yapacağız. Kastamonu olarak bu alanda da iddialıyız çünkü yetişmiş insan kaynağımız ve ciddi bir tecrübemiz var. Dünya markalarına üretim yapacak gücümüz var. Hem üretim şartları hem de tanıtım alanında belediye olarak tekstil sektörümüzün yanında olacağız.

Orman ve yeşiller diyarı ahşabın beşiği olan Kastamonu’da mobilya, dekorasyon ve orman ürünlerimiz dünya genelinde bir marka olacak. Açacağımız fuar ve kongre merkezimizde uluslararası fuarlar düzenleyerek markalaşmanın, büyümenin önünü açacağız. Şehir ekonomimiz için çok önemli ve güçlü olduğumuz orman ürünleri alanında alacak çok yolumuz var, bunu sektörümüzün tüm paydaşları ile el ele verip hep birlikte başaracağız.

İşçisiyle işvereniyle birçok sektörde başarı ile üretim yapan şehir sanayimizin kalkınması, güçlenmesi, şehrimize ve ülkemize daha çok değer katması için var gücümüzle çalışacağız. Projelerimiz planlarımız, ekibimiz hazır, Kastamonu çoktan hazır çünkü insanımızın artık kaybedecek zamanı yok.

Bu süreçte sadece projelerimizi anlatmadık; sohbet ettik. O an hangi duyguyu yaşıyorsa insanımız ona eşlik ettik sevincine de kederine de. Sadece şimdi değil, sadece seçim olduğu için değil, biz hep buralardayız, güçlü bir gönül bağınız var. Yıllardır birlikte yürüdük. Yağmura çamura hatta ayaza rağmen sizi dinlemeye geliyorsa insanlar, içini ısıtan umutlarını yeşerten, gönlüne dokunan bir şeyler söylediğiniz içindir. Çaldığımız tüm kapılar umutla, inançla, güler yüzle açılıyor çok şükür. Bundan sonra da daha coşkulu, başarılarla, sevinçlerle dolu anlara hep birlikte eşlik edeceğiz.

Biz Kastamonu’yu seviyoruz, Kastamonu da bizi seviyor, 31 Mart'ta başlıyoruz."