BBP'li Adaylar, Bozkurt'u Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayları Ahmet Yelis, Satılmış Külçe ve Erhan Başer, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş'i ziyaret ettiler.

  • 339
BBP'li Adaylar, Bozkurt'u Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ahmet Yelis, benim memleketim Bozkurt, Belediye Başkanımız Bozkurt Ekeş’in başarılı olmasını Yüce Allah’tan diliyorum dedi.

Bir süre Bozkurt'ta yapımı devam eden Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgi alan BBP Milletvekili adayları çalışmalarına devam etmek üzere müsaade isteyip ayrıldılar.

BBP Milletvekili Adayları daha sonra Merkez Mahallesi muhtarlığına uğradılar, sohbet ettiler.

Bozkurtlu vatandaşlarla el sıkışan Ahmet Yelis, esnaf ziyareti yaparak esnafların sorun ve isteklerini dinledi.

Ahmet Yelis, kendisinin Bozkurt’lu olduğunu ve bunu iftiharla her yerde söylediğini ifade etti.

Yelis, belgelere dayanan bilgilere göre; Malazgirt savaşından sonra değişik Türk boyları Denizli, Kütahya ve Kastamonu ya iskan edilmiştir. Kastamonu'ya akın akın gelen Türk boyları Karadeniz kıyılarına kadar ulaşmıştır. Bozkurt halkı o gün Kastamonu’ ya gelen Türk boylarının torunlarıdır dedi.

Yelis; Bozkurt ilçemizin sahildeki tek köyü Yakaören (ilişi) benim köyümdür. İlişi’li hemşerilerim, basından beni takip ettiklerini ve bu seçimde oylarıyla beni destekleyeceklerini söylediler. Sizlerde bu seçimde beni oylarınızla  destekleyin, bende sizin Türk siyasetindeki sesiniz olayım. Ben şahsen oy için değil, inandığım değerleri paylaşmak için siyaset yapıyorum. Siyaset yoluyla Milletime ve Ülkeme hizmet etmeye çalışıyorum. Siyasette sayıların saygınlığı, fikirlerin saygınlığının önüne geçtiği için; Değerli hemşerilerim sayısal olarak da saygınlığımızı oluşturacak oy oranıyla beni desteklerse memnun olurum dedi.

Yelis ve beraberindeki heyet Kastamonu merkeze dönerken yol üzerinde bulunan Beldeğirmeni köyüne (Çınaraltı)’ na uğradılar. Ahmet Yelis, kıraathanede bulunan gençlerle sohbet etti. Bu doğa harikası yer, iddia ediyorum Türkiye’nin en şirin, en güzel ilk 10 yeri içerisinde yer alır. Daha önce buraya sandallar bağlanır kışın kıyıya çekilirdi. O zaman daha da sevimliydi dedi.

Yelis Gençlere broşür verdi, oylarına talip oldu. Vedalaşarak ayrıldı.